неділя, 27 листопада 2016 19:32

Курячі стегна запікають в солодкому соусі

Курячі стегна запікають в солодкому соусі
Фото: eda.2k.ua

Рецепт пікантної курочки має бути завжди вдома. На випадок, якщо захочеться приготувати щось оригінальне із звичайних продуктів. Курячі ніжки з соусом теріякі виходять солодкуватими, з пряним ароматом та хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

Курячі ніжки (стегна) - 1 кг

Соус теріякі - 5 ст. л

Часник - 3 зубчики

Бальзамічний оцет - 1 ст. л

Олія - 3 ст. л

Чорний мелений перець - за смаком

Кайенский перець - 1/3 ч. л

Сіль - 1/2 ч. л.

Вода - 1/2 склянки

Приготування:

Курячі ніжки помити і обсушити.

У мисці змішати всі інгредієнти для марінада.Положіть курячі ніжки в маринад і перемішати.

Залишити в маринаді курячі ніжки на ніч, періодично струшуючи миску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі відбивні смажать у картопляному клярі

Замариноване м'ясо покласти на деко, вистелений фольгою і змащений оливковою олією. Підлити ½ ст води з боків дека.

Закрити фольгою і запекти в розігрітій духовці при температурі 200 градусів 30 хвилин.

Відкрити фольгу і готувати ще 20 хвилин, поливаючи соком. На гарнір можна подати смажену картоплю, будь-який соус або домашню аджику.

Зараз ви читаєте новину «Курячі стегна запікають в солодкому соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути