вівторок, 15 листопада 2016 11:31

Курячі відбивні смажать у картопляному клярі

Курячі відбивні смажать у картопляному клярі
Фото: goodhouse.com.ua

Курячі відбивні — одне з найбільш простих і смачних страв. Дієтичне м'ясо трохи сухувате. Це можна легко виправити, якщо підібрати правильну паніровку. Кляр з картоплі робить страву хрусткою зовні та соковитою всередині.

Інгредієнти:

куряча грудка 1 кг

картопля 6 шт.

яйця 1 шт.

борошно 1-2 ст. л.

сіль, приправи за смаком

олія для смаження

Приготування

Курку нарізаємо на невеликі шматочки, шириною по 2 см. Накриємо плівкою і відбиваємо.

Солимо і посипаєм улюбленими спеціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі стегна по-іспанськи маринують після смаження

Приготуємо кляр. Картоплю тремо на дрібній тертці і віджмимаєм. Солимо і перемішуєм з борошном і яйцем.

Кожен шматок курки кладемо в борошно, потім в тарілку з кляром.

Обсмажуємо на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.

Зараз ви читаєте новину «Курячі відбивні смажать у картопляному клярі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути