Курячі відбивні — одне з найбільш простих і смачних страв. Дієтичне м'ясо трохи сухувате. Це можна легко виправити, якщо підібрати правильну паніровку. Кляр з картоплі робить страву хрусткою зовні та соковитою всередині.
Інгредієнти:
куряча грудка 1 кг
картопля 6 шт.
яйця 1 шт.
борошно 1-2 ст. л.
сіль, приправи за смаком
олія для смаження
Приготування
Курку нарізаємо на невеликі шматочки, шириною по 2 см. Накриємо плівкою і відбиваємо.
Солимо і посипаєм улюбленими спеціями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі стегна по-іспанськи маринують після смаження
Приготуємо кляр. Картоплю тремо на дрібній тертці і віджмимаєм. Солимо і перемішуєм з борошном і яйцем.
Кожен шматок курки кладемо в борошно, потім в тарілку з кляром.
Обсмажуємо на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
Коментарі