вівторок, 15 листопада 2016 11:31

Курячі відбивні смажать у картопляному клярі

Курячі відбивні смажать у картопляному клярі
Фото: goodhouse.com.ua

Курячі відбивні — одне з найбільш простих і смачних страв. Дієтичне м'ясо трохи сухувате. Це можна легко виправити, якщо підібрати правильну паніровку. Кляр з картоплі робить страву хрусткою зовні та соковитою всередині.

Інгредієнти:

куряча грудка 1 кг

картопля 6 шт.

яйця 1 шт.

борошно 1-2 ст. л.

сіль, приправи за смаком

олія для смаження

Приготування

Курку нарізаємо на невеликі шматочки, шириною по 2 см. Накриємо плівкою і відбиваємо.

Солимо і посипаєм улюбленими спеціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі стегна по-іспанськи маринують після смаження

Приготуємо кляр. Картоплю тремо на дрібній тертці і віджмимаєм. Солимо і перемішуєм з борошном і яйцем.

Кожен шматок курки кладемо в борошно, потім в тарілку з кляром.

Обсмажуємо на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.

Зараз ви читаєте новину «Курячі відбивні смажать у картопляному клярі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути