У Лос-Анджелесі інженер компанії Tesla Ремі Лабеск модернізував класичну шоколадну крихту. Тепер вона довше не тане. Завдяки цьому чоловік розробив чіпси у формі гранованої піраміди, що нагадує сплющені дорогоцінні камені.
Цим займався разом з виробником шоколаду Dandelion Chocolate
Така форма ідеальна, бо продукт не ламається при транспортуванні.
"Я задоволений елегантністю чіпсів, вони рівномірно тануть при випічці, а форма взаємодіє з усіма п'ятьма смаковими рецепторами в роті", – сказав Лабеск.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситний обід: три азіатські страви, які приємно вразять гостей
Шоколадні чіпси включають всього два інгредієнти – какао-боби і органічний тростинний цукор. При цьому вони на 70% складаються з темного шоколаду.
Один шматок важить 4,05 грама. Упаковка вагою 500 г коштує 30 доларів.
Дрібні помилки на кухні часто псують весь обід. Не важливо їх роблять з першою стравою чи десертом.
Поступово ці помилки стають звичкою, які роблять з жінки поганого кухаря. У статті зібрали найпоширеніші кухонні похибки.
Коментарі