Трюфельні цукерки шалено популярні. Їх можна зробити самому. Ті добре зберігаються, переживають будь-яку поїздку хоч на край світу і підходять в якості презенту важливим людям.
Тепер є більше свободи в структурах, адже всередину шоколадного корпусу можна залити рідкі начинки. Наприклад, зварити карамельабо вишневий сироп.
Інгредієнти:
пюре вишні 150 г
молочний шоколад 150 г
карамельний шоколад 100 г
чорний шоколад 80 г
вершкове масло 60 г
какао 50 г
Приготування:
Змішати молочний і карамельний шоколад. Пюре вишні поставити в сотейник на плиту і довести до кипіння. Вилити це на шоколад.
Додати вершкове масло і збити блендером. Це перелити у кондитерський мішок і охолодити до 26-28 градусів.
Підготувати палетку капсул для трюфелів. Їх наповнити готовим ганашем. Залишити в кімнаті на 6 год.
Розтопити чорний шоколад. У ньому вмочити цукерки і перекласти у миску з какао.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий торт з маком на будь-яке свято: як прикрасити десерт
Перекласти кульки в металеве сито і круговими рухами просіяти зайве какао.
Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон прихильниця здорового харчування, але теж любить солодке. Її улюблений десерт шоколадно-фініковий пудинг. Його рецепт розкрила шеф-кухар Даррен МакГрейді
Коментарі