
Якщо ви обожнюєте печену картоплю, цей рецепт варто спробувати вже сьогодні.
Це справжня насолода для любителів смачних і простих страв. Ідеально підходить як гарнір або легка закуска до вечері, каже український кухар і ведучий Ектор Хіменес-Браво, який поділився цікавим рецептом вечері.
"Легко та швидко, а результат - просто неймовірний", - говорить Ектор.
Хрумка картопля від Ектора
Інгредієнти:
Картопля - 800 г;
Сир твердий (наприклад, чеддер) - 100 г;
Сметана - 150 г;
Зелень (петрушка, кріп) - 30 г;
Сіль - на смак.
Як приготувати
Картоплю помийте та відваріть у мундирах протягом 20-25 хвилин до м'якості.
Охолодіть картоплю та розріжте навпіл.
Деко застеліть пергаментом, натріть сир і рівномірно розподіліть його по деку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку картоплю не можна їсти: пʼять ознак, що овоч зіпсований
Викладіть картоплю розрізом до низу.
Відправте в розігріту до 200°C духовку на 15-20 хвилин, поки не утвориться хрустка скоринка.
Зелень подрібніть та змішайте зі сметаною. Посоліть та перемішайте.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо хочете навчитись готувати ідеальне пюре, як у ресторані, спробуйте цей процес приготування. Знадобляться не лише необхідні інгредієнти, а й вправність рук.
Рецептом найвідомішого картопляного пюре у світі поділився шеф-кухар Олександр Огороднік. Він розкрив секрети приготування ідеальної страви.
Коментарі