![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/701/701085_1_w_570.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/701/701085_2_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/701/701085_3_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/701/701085_4_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/701/701085_5_a_135_100.jpg?v=0)
Паназіатська локшина в коробочках - це одна з найпопулярніших страв на доставку. Мало хто вміє її приготувати як професіонал. Насправді це легко та швидко. Пройде зовсім мало часу і на столі буде ароматна страва.
Інгредієнти:
Локшина "Рамен" - 300 г
Куряче філе - 50 г
Болгарський перець (зелений і червоний) - 50 г
Брокколі - 50 г
Деревні гриби - 50 г
Соєві паростки - 50 г
Капуста червонокачанна - 50 г
Соус (кетчуп, соєвий соус, спеції) - 50 г
Приготування:
Помити і порізати смужками куряче філе, перець і капусту.
Підсмажити їх на сковороді. Додати гриби.
Зварити локшину і кинути у льодяну воду. Злити рідину.
Покласти на сковороду і полити соусом.
Читайте також: Сирні палички переплетені з беконом запікають пів години
Перемішати і перекласти на тарілку.
×
Коментарі