неділя, 29 травня 2016 10:40

Азіатську локшину як з ресторану легко зробити удома
12

Фото: ua.korrespondent.net

Паназіатська локшина в коробочках - це одна з найпопулярніших страв на доставку. Мало хто вміє її приготувати як професіонал. Насправді це легко та швидко. Пройде зовсім мало часу і на столі буде ароматна страва.

Інгредієнти:

Локшина "Рамен" - 300 г

Куряче філе - 50 г

Болгарський перець (зелений і червоний) - 50 г

Брокколі - 50 г

Деревні гриби - 50 г

Соєві паростки - 50 г

Капуста червонокачанна - 50 г

Соус (кетчуп, соєвий соус, спеції) - 50 г

Приготування:

Помити і порізати смужками куряче філе, перець і капусту.

Підсмажити їх на сковороді. Додати гриби.

Зварити локшину і кинути у льодяну воду. Злити рідину.

Покласти на сковороду і полити соусом.

Читайте також: Сирні палички переплетені з беконом запікають пів години

Перемішати і перекласти на тарілку.

Зараз ви читаєте новину «Азіатську локшину як з ресторану легко зробити удома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути