четвер, 08 липня 2010 18:59

Віктор Різник керував районом місяць

Черкаська ОДА проводить службову перевірку щодо екс-голови Христинівської райдержадміністрації 41-річного Віктора Різника. Підозрюють, що він має фальшивий диплом.

У середу зранку губернатор Сергій Тулуб повідомив про відставку Віктора Різника. За його словами, христинівський керівник просив його звільнити "за станом здоров"я".

Віктора Різника призначили на посаду 4 червня. Працівники Христинівської РДА стверджують, що новий голова в кабінеті довго не засиджувався і на роботі бував мало. У приймальні кажуть, що буде після 11.00. Але Віктор Різник приїздить о 10.30. Паркує сріблястий "хюндай" у дворі адміністрації та піднімається на другому поверсі. Його одразу обступають люди, які приїхали на прийом.

— Точно не можу вам сказати, чи вигідно комусь розпускати про мене такі плітки, — говорить голова РДА. — Я нова людина в районі, тому все може бути. Днями попросили надати довідку із навчального закладу, що дійсно там навчався і диплом у мене справжній. Я таку довідку надав. Зараз чекаю результатів розслідування.

Різник закінчив Львівську політехніку, за освітою економіст. Офіційних коментарів щодо скандалу в обласній адміністрації не дають. Неофіційно кажуть, що христинівський голова свій диплом купив.

До призначення він очолював "Райагробуд" у Тальному.

— Минулого року взяв 139 тонн вугілля для Кобринівського кирпичного заводу, де він був директором, — каже 57-річний Іван Бойченко, завідувач паливного складу "Кіровоградпаливо" в Тальному. — Залишився винен 27 тисяч. Торік іще щось трохи повертав, а цього року — ні копійки. Нам із Кіровограда дзвонять, кажуть, доки не виб"єте борги, зарплати не получите. Дзвоню йому щодня, а він трубки не бере.

Окрім "Кіровоградпалива", Різника вважають боржником на ще одному паливному складі — "Черкасипаливо".

Зараз ви читаєте новину «Віктор Різник керував районом місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути