Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 18:09

У Чорнобаї відкрили перший косметологічний кабінет

Автор: фото: Наталя ТАВАНЕЦЬ
  У косметологічному салоні в райцентрі Чорнобай Наталя Чабаненко робить  Аллі Мирончук омолоджуючу процедуру, яка підвищує тонус шкіри
У косметологічному салоні в райцентрі Чорнобай Наталя Чабаненко робить Аллі Мирончук омолоджуючу процедуру, яка підвищує тонус шкіри

"Ажіотажу ще немає. Хоча вже у перший день до нас прийшли дві дівчинки на лікування шкіри обличчя, простіше кажучи, вугрів", — каже 26-річна Наталя Чабаненко, співвласниця першого в Чорнобаївському районі косметологічного кабінету.

На його дверях на третьому поверсі поліклініки в Чорнобаях висить роздруківка послуг. Всередині — така ж із цінами. Є столик, шафа, лежак, накритий клейонкою. На столі — каталоги косметики.

Чорнобаївка Алла Мирончук, 28 років, прийшла на чистку шкіри. Переконана, кабінет у райцентрі дуже доречний.

— Не їхати ж у Черкаси, — каже вона.

Наталя відкрила кабінет разом із подругою Оленою Чаплинською, 28 років. Вони прослухали у Києві курси косметології, купили обладнання, оформилися підприємцями. Обидві жінки мають медосвіту і працюють медсестрами у поліклініці.

— У медицину я пішла лише тому, що мені подобалося займатися косметологією, — зізнається Наталя.

Кабінет пропонує вакуумну очистку з масажем, очищення пор, озонування, підтягуючий масаж, процедури з омолодження, маски. Лікують жирну та проблемну шкіру. Є косметологічний комбайн і вапоризатор із режимом озонування. Використовують іспанську косметику "Анубіс".

— Дуже популярний сьогодні курс пілінгу фруктовими кислотами, — розповідає Чабаненко. — Завдяки йому відбувається оновлення верхнього шару шкіри.

Вартість послуг коливається від 3 грн за озонування або очищення пор до 60 грн за пілінг кислотами. За 5 грн роблять вакуумну чистку, ензимний пілінг і масаж шкіри.

— Думаємо купити лазер для видалення небажаного волосся, бо вже дзвонять, запитують. Але сумніваємося, чи він окупиться, — ділиться планами Наталя.

Кабінет працює з 9.00 до 17.00, крім вихідних.

Зараз ви читаєте новину «У Чорнобаї відкрили перший косметологічний кабінет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути