Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 18:53

Томенку не знайшли підходящих ковзанів

Автор: фото: Наталя ТАВАНЕЦЬ
  Народний депутат Микола Томенко і заступник голови Черкаської облдержадміністрації Василь Корнієнко взувають ковзани на ковзанці біля Чорнобаївського спорткомплексу. Миколі Томенку не знайшли підходящого розміру
Народний депутат Микола Томенко і заступник голови Черкаської облдержадміністрації Василь Корнієнко взувають ковзани на ковзанці біля Чорнобаївського спорткомплексу. Миколі Томенку не знайшли підходящого розміру

9 січня Микола Томенко, 43 роки, відвідав у райцентрі Чорнобаї Черкаської області ковзанку. Її відкрили тиждень тому біля районного спорткомплексу.

Разом із Томенком прибули голова Черкаської облради Володимир Гресь і заступник голови Черкаської облдержадміністрації Василь Корнієнко. Жартують між собою, хто кататиметься на ковзанах.

— Корнієнко обіцяв, — чується в натовпі.

Біля лавки, де перезуваються діти, стоять подарунки — коробки з ковзанами та ключки для хокею. Томенко і Гресь вручають їх директорові спорткомплексу Володимирові Тарасенку. Після чого охочим видають ковзани.

Гресь пропонує Томенку покататися. Той починає шукати підходящий розмір.

— Дали мені на три розміри більші ковзани і думають, що я впаду. Ага, не на того напали, — сміється депутат, виходячи на ковзанку.

Чоловік розганяється і вливається в гущу дітей. Робить кілька кіл на льоду. До нього приєднується Корнієнко з ключкою для хокею.

Микола Томенко розповідає, що катається на ковзанах змалечку. Нині надає перевагу баскетболу, тенісу і волейболу:

— Я створив баскетбольну команду "Зірки Києва". Туди входять Сергій Бубка, Олександр Волков, Анатолій Хостікоєв, відомі політики і діячі. Ми щочетверга тренуємося. Уже грали у Черкасах і Києві проти місцевої влади і дітей. Проводимо благодійні матчі, аби показати, що ми ще можемо не тільки постанови приймати, а й спортом займатися.

Томенко в травні зламав ногу під час тенісного матчу, але найближчим часом планує відновити тренування.

Товщина льоду на ковзанці — близько 5 см. Каток працюватиме доки буде -3...-4°С. Його розмір — 40х40 м. На ковзанці відділений майданчик для хокею, де поставили ворота. Майданчик освітлюється. Працює з 10.00 до 18–19.00. Година прокату ковзанів коштує 2 грн.

— Оплата символічна, аби вести облік скільки дітей каталося, — каже голова Чорнобаївської райдержадміністрації Анатолій Ляпкало.

Зараз ви читаєте новину «Томенку не знайшли підходящих ковзанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути