пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:07

Сергія Гриня засипало піском

У неробочому піщаному кар"єрі під Золотоношею 25 вересня 43-річний місцевий житель Сергій Гринь хотів набрати піску для власних потреб. Приїхав туди ЗіЛом разом зі знайомим 15-річним Максимом.

— Пісок накидали вручну, встигли набрати по десятку лопат. Раптом прямо на них полетіла брила землі. Хлопець встиг відскочити. Старшого чоловіка закидало з головою. Максим кинувся його відгрібати. Перед цим із мобільного подзвонив власникові машини і в нашу службу, — розповідає начальник Центру пропаганди Головного управління МНС у Черкаській області 32-річний Олег Ткаченко. — Через 15 хвилин Віктора відкопали. Штучне дихання не повернуло його до життя.

За словами приватного підприємця 39-річного Віктора Яковенка, місяць тому Сергій Гринь прийшов до нього працювати водієм. Не пив, не курив. Перед виїздом завжди оглядав машину, щоб усе було справне. Яковенко каже, що такого добросовісного, як Сергій, не було.

— Дуже любив дітей. Вони з Раїсою прожили двадцять років. Довго не мали дітей. А зараз є шестирічна Іринка, — каже Яковенко.

Сергія Гриня поховали 25 вересня в селі Крупське Чорнобаївського району, де живуть його батьки. Рік тому вони втратили меншого сина.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Гриня засипало піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути