понеділок, 19 вересня 2011 06:30

Рибні кубики готують у фритюрі

Гостями програми "СмачнОГО!" на телеканалі "ВІККА" сьогодні є майстер спорту міжнародного класу і чемпіон Європи з тріатлону Олексій Сюткін та Людмила Юнак, учитель фізвиховання колегіуму "Берегиня". Набір продуктів складається з морської риби, синьої цибулі, твердого сиру, мідій, помідорів, рису, солі, спецій, олії і зелені.

Олексій Сюткін захоплюється кіно, читає наукову літературу про спорт, неодружений. Готує страву "Привітання олімпійця". Спочатку ріже кільцями помідори, зверху кладе мідії і посипає твердим сиром. Страву ставить у духовку на 15 хв. Рибу ріже невеликими шматками, солить, обвалює в яйцях та борошні. Підсмажує з обох боків. Помитий рис викладає на нагріту сковорідку, политу оливковою олією. Смажить 10 хв. На тарілку викладає рибу, зверху підсмажену цибулю. Навколо розкладає рис і запечені помідори. Прикрашає зеленню.

Людмила Юнак щодня бігає по 10 км, займається у тренажерному залі. Подорожує. Заміжня, виховує двох синів. Представляє страву "Спортивна доріжка". Нарізає дрібними кубиками цибулю і помідори, підсмажує їх на малому вогні. Додає помитий рис, мідії, воду і спеції для рибних страв. Філе риби відокремлює від кісток, нарізує  кубиками, обвалює їх у борошні. Рибні кубики готує у фритюрі. Потім додає до рису, зверху посипає твердим сиром. Готову страву викладає на тарілку. З мідій робить "спортивну доріжку".

Кулінарне шоу "СмачнОГО" виходить щоп'ятниці о 18.00. Щоб стати його учасником, необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua/

Зараз ви читаєте новину «Рибні кубики готують у фритюрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути