Ексклюзиви
Пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

ОСОБЛИВИЙ МАЙОНЕЗ

Шполянський майонез відомий споживачеві вже понад 25 років. У продукт вкладено стільки душі й любові, що, крім вишуканого смаку, він має ще й особливу енергетику.

Важко знайти жителя Шполи, в холодильнику якого не було б баночки, або й кількох, шполянського майонезу. А перед святами, коли господині змагаються у приготуванні смачних страв, особливо популярний розливний майонез. Шполяни купують його в таких кількостях, що навіть дивно, як його стільки можна з"їсти. І так триває останніх 25 років. Бо шполянський майонез не просто смачний — він особливий!

Майонез виробництва Шполянського заводу продтоварів виготовляють за традиційною технологією, так званим гарячим способом. Зокрема, процес пастеризації збережено в технологічній схемі, в той час, коли більшість конкурентів від нього відмовилися, керуючись прагненням зекономити на електроенергії. Проте процес варіння виключає можливість швидкого псування майонезу без використання консервантів та гарантує мікробіологічну чистоту продукту.


Пропонуємо шість видів майонезу:

Висококалорійні майонези (жирність 67%, використовують для салатів і для кулінарних страв):

* "Провансаль 67" — має смак традиційного майонезу відомого споживачеві здавна;

* "Провансаль Шполянський" — поєднує традиційний смак із європейським (ніжним, солодкуватим).

Середньожирні майонези (жирність 40%) використовують для бутербродів та салатів:

* "Паризький";

* "Оливковий".

Низькокалорійні майонези (жирність 30%) рекомендують для бутербродів та кулінарних страв, зокрема замочування шашликів, курки-гриль тощо:

* "Столичний";

* "Бутербродний Новий".

Переваги майонезу "Жайвір"

1. Ціна не перевищує цін конкурентів.

2. У технологічній схемі збережено процес пастеризації, що унеможливлює мікробіологічне забруднення.

3. Майонез завжди має чудові споживчі властивості завдяки виробництву лише під замовлення.

4. Терміни зберігання вказують на виготовлення майонезу з натуральної сировини.

5. Уся достовірна інформація розміщена на споживчій тарі.

6. Майонез фасують у сучасну зручну у використанні упаковку (Доупак) та у скляні банки різних об"ємів (від 0,5 кг до 1,0 кг), а також у поліпропіленові ємності (1,0 кг; 2,0 кг; 3,0 кг; 5,0 кг).

7. На ваше замовлення можемо реалізувати ваговий майонез (вагою понад 10 кг).

8. Наш майонез витримує низькі й підвищені температурні режими. Не замерзає й не розшаровується.

9. Має густу консистенцію, при ковтанні не відчувається слизькість, має гладку блискучу поверхню.

10. Використовується сировина провідних виробників, які випускають сировину стабільної якості, що має відповідні висновки Міністерства охорони здоров"я, сертифікати відповідності.

11. Уже майже чотири роки працюємо, керуючись системою управління якістю ISO 9001:2000, що забезпечує культуру виробництва, відповідальність працівників на всіх ділянках виробництва за якість продукції, починаючи від забезпечення сировиною, допоміжними матеріалами до виробництва та реалізації готової продукції.

12. Ми постійно вивчаємо думку споживача, аналізуємо скарги, зауваження та пропозиції й оперативно вживаємо коригувальних заходів.

Спробуйте майонез "Жайвір" — і він стане вашим улюбленим соусом!

ПР

Зараз ви читаєте новину «ОСОБЛИВИЙ МАЙОНЕЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі