Ексклюзиви
четвер, 04 березня 2010 19:15

Губернатор користується трьома телефонами

Автор: фото: Микола КАРНАРУК
  Любов Майборода вже п’ять років користується телефоном ”Самсунґ” за 700 гривень. Депутат обласної ради не любить дорогих мобілок
Любов Майборода вже п’ять років користується телефоном ”Самсунґ” за 700 гривень. Депутат обласної ради не любить дорогих мобілок

"Газета по-українськи" запитала відомих черкащан, якими мобільними телефонами вони користуються.

Губернатор Олександр Черевко, 50 років, має три "Нокіа" з номерами різних операторів.

У мера Черкас 42-річного Сергія Одарича — айфон "Епл". Користується ним понад півроку. Коштує такий телефон від $600 до $1000.

— Він дуже функціональний, має великий екран, доступ до Інтернету, зручні есемески, синхронізація контактів. Тобто все, що потрібно для роботи, особливо в дорозі, — розповідає Марина Волошенко з міськвиконкому.

У начальника головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Черкаській області 51-річного Віктора Гвоздя — "Нокіа верту". Торік подарували друзі на 50-річчя.

Віктор Михайлович не є прихильником дорогих речей, для нього головне — функціональність і надійність прийому. До цього користувався простенькою моделлю "Нокіа", хоч і міг собі дозволити дорожчий телефон, — каже Костянтин Проценко із прес-служби МНС.

Гендиректор черкаської обласної телерадіокомпанії "Рось" 53-річний Михайло Калініченко два роки тому купив мобільний телефон "Самсунґ" за 1,5 тис. грн, чорного кольору:

— Він мені підходить по всіх категоріях, по світобаченню, інших я не сприймаю. Поставив на дзвінки мелодію з фільму про "Шерлока Холмса і доктора Ватсона" — мені подобається інтелект цих людей. У записній книжці близько двох тисяч контактів.

Мелодія в мене стандартна стоїть. Дуже не люблю, коли в офіційних осіб грає "тра-ля-ля"

Директору черкаського видавництва Юлії Чабаненко, 36 років, чоловік на Новий рік подарував "Самсунґ Дуос". До цього в неї понад рік був такий самий, але розбився.

— Я користуюся пакетами двох мобільних операторів: "Київстар" купила давно, його знають багато друзів і клієнтів. А "Лайф" придбала недавно, бо з нього дешево дзвонити. Для мене телефон тільки для того, щоб подзвонити. Я більшістю його функцій і користуватися не вмію, — розповідає  Чабаненко. — Не міняла ні мелодії, ні заставки.

Депутат обласної ради 51-річна Любов Майборода п"ять років користується "Самсунґом". Купила за 700 грн. Телефон срібного кольору, розкладний, жіночий.

— Такі давно не модні, але я до нього звикла і не хочу міняти, — каже. — Я взагалі не люблю дорогих телефонів. Нескромно купувати мобілку за 5–10 тисяч, коли в країні така бідність. Він добре працює, щоб телефонувати і писати есемески — мені вистачає. На чоловіка поставила Моцарта, на дітей — Бетховена. Я дуже консервативна в цих питаннях. За дев"ять років жодного разу не змінила номер мобільного. Який був, такий і зараз є, хоч у мене вкрали три телефони. Я постійно номер відновлювала.

Директор "Черкасиводоканалу" Сергій Овчаренко, 50 років, має "Нокіа 6300". Купив  три роки тому:

— Він уже такий потертий-потертий, але нового я не хочу. Тому що він свої функції добре виконує. Головне, щоб телефон не створював проблем власникові. Не люблю дорогих телефонів із прибамбасами. Як на мене, то всі новомодні функції у дорогих мобілках їхні власники використовують відсотків на 10. То навіщо переплачувати? Мелодія в мене стандартна стоїть. Дуже не люблю, коли в офіційних осіб грає "тра-ля-ля".

Зараз ви читаєте новину «Губернатор користується трьома телефонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути