четвер, 17 грудня 2009 18:23

Блок лівих і лівоцентристських сил підтримав Петра Симоненка

Автор: фото з сайту Комуністичної партії України
  Кандидат від лівих сил вважає, що вийти із системної кризи неможливо інакше, як ідучи до соціалізму
Кандидат від лівих сил вважає, що вийти із системної кризи неможливо інакше, як ідучи до соціалізму

10 грудня 2009 року в Черкасах відбувся громадський форум "Проблеми економічної і соціальної безпеки в Україні", в якому взяв участь лідер Компартії, кандидат у президенти від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко та голови інших партій, що увійшли до блоку. Зокрема, Станіслав Ніколаєнко, партія "Справедливість", Василь Волга, партія "Союз лівих сил", Юрій Загородній, СДПУ(о).

Учасники форуму, які представляли широкі кола громадськості  Черкас та області: вчені, економісти, освітяни, працівники комунальної сфери, виробничники, профспілкові лідери, студенти та журналісти, зі знанням справи розкрили в своїх виступах проблеми обласного центру та Черкащини. Факти і свідчення, що прозвучали під час обговорення головного питання форуму, дають підстави стверджувати, що Україна й область зусиллями буржуазної влади доведена до межі, за якою нас очікує гуманітарна катастрофа. Цим вони доповнили і конкретизували передвиборну програму Петра Симоненка "Хто винен?". Кандидат від лівих сил вважає, що вийти із системної кризи неможливо інакше, як ідучи до соціалізму.

Учасники форуму ухвалили звернення до земляків із закликом підтримати на виборах Петра Симоненка як єдиного кандидата, чия політична позиція і програма дій здатні повернути Україну до прогресу і процвітання.


З А Я В А

учасників громадського форуму

"Проблеми економічної і соціальної безпеки в Україні"

Ми, учасники громадського форуму "Проблеми економічної і соціальної безпеки в Україні", спеціалісти в галузі економіки, політології, освіти і виховання молоді, охорони здоров"я, комунального господарства, трудових відносин заявляємо наступне:

Так звані реформи, здійснені за останні 18 років в Україні, привели до зруйнування соціалізму і Радянської держави, до розграбування загальнонародної власності та насильницького насаджування капіталізму в його найпотворніших, антилюдських формах, що стало причиною трагедії мільйонів наших громадян.

Черкащина не стала винятком у цих процесах. Зруйнована або ледве животіє більшість колись потужних промислових підприємств Черкас і області, практично знищена цукрова галузь: з 24 цукрових заводів зруйновані вщент 15, а працює, й то не на повну потужність, один. В Черкасах припинили існування завод "Хімволокно", науково-промислове об"єднання "Ротор", зростає безробіття, заборгованість по заробітній платні, недосяжними стають ціни і тарифи, виходять із ладу комунікації.

З карти області зникають цілі населені пункти

Дорогою та недоступною для більшості трудящих стає медицина та здобуття якісної освіти дітьми, поширюються епідемії туберкульозу та СНІДу, деградує моральність суспільства, особливо молоді, катастрофічними темпами вимирає населення, з карти області зникають цілі населені пункти. Тим часом іде захоплення побережжя Дніпра, а найцінніше багатство народу — ліси і земля — переходить у власність багатіїв і навіть іноземців. У сукупності зазначені явища ставлять під сумнів майбутнє нашого народу та держави Україна.

Усвідомлюючи, що навислу загрозу спричинили олігархічно-буржуазні сили, які в черговий раз претендують на владу, учасники форуму дійшли висновку, що попередити гуманітарну катастрофу здатна лише одна політична сила — Блок лівих та лівоцентристських сил.

Альтернативою владі олігархів може бути лише влада трудящих і повернення України на соціалістичний шлях розвитку, яким іде сьогодні більшість країн Європи, Азії і Латинської Америки.

Гарантією такого шляху є обрання президентом України кандидата від Блоку лівих та лівоцентристських сил Петра Симоненка. Тільки з ним ми зможемо заново вибудувати таку систему суспільних відносин у всіх сферах життя, яка виведе Україну на шлях прогресу і процвітання.

Зараз ви читаєте новину «Блок лівих і лівоцентристських сил підтримав Петра Симоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути