четвер, 12 березня 2009 18:44

Анастасії Федорович вимкнули воду перед конкурсом краси

Автор: фото: Юлія ІЛЬЧЕНКО
  Вісім із десяти суддів віддали свої голоси за черкащанку Анастасію Федорович. Дівчина три роки поспіль брала участь в конкурсах краси
Вісім із десяти суддів віддали свої голоси за черкащанку Анастасію Федорович. Дівчина три роки поспіль брала участь в конкурсах краси

5 березня в палаці культури "Дружба народів" із 16 учасниць обирали "Міс Черкащину-2009". Перемогу здобула 19-річна студентка Східноєвропейського університету Анастасія Федорович.

— Мої смаки збіглися з поглядами Анни Гап (Міс Черкащина-2007, віце-міс України-2007. — "ГПУ"). Вона для себе визначила четвірку претенденток на корону королеви краси, — каже Сергій Матяш, президент національного комітету конкурсу "Міс Україна".

Упродовж вечора учасниці з"являються на сцені в одязі від дизайнерів Ольги Ревуцької, Віктора Черкаського та Віктора Антоненка. Із 16 красунь обирають шість фіналісток. Титул Міс глядацьких симпатій здобуває Влада Мірошниченко. Вона, а також Міс фото Олександра Рязанова, отримали сертифікати на курси масажу (12 сеансів) на обладнанні німецької фірми Casada. Звання третьої віце-міс та сертифікат на послуги салону-перукарні "Світ краси" дістаються Ірині Фартушня. Корони другої та першої віце-міс Черкащини отримають Маша Давіденко й Інна Лубко. Їх нагороджують дипломами та призами від студії естетики нігтів, обличчя і тіла "Елізір" та європейської школи краси "Селена". Усі учасниці конкурсу одержують подарунки від "Газети по-українськи" та дисконтні картки від Королівського таксі 15-88.

Переможницю конкурсу Анастасію Федорович зала вітає оплесками. Вона ледь стримує сльози. Дівчина отримала сертифікат від фірми — виробника жіночого одягу "Елен-стиль" на придбання модного одягу з нової колекції.

Міс Черкащину підходить поздоровити Віктор Черкаський. Про свою симпатію до неї дизайнер сказав ще до оголошення результатів конкурсу.

— Якщо чесно, хотів подарувати свій приз Лєночці Чепель. Ну, вона працює в нашій студії. Але таки вирішив зробити два подарунки. Настінька, ти моя улюблениця, — вручає дівчатам пальто і куртку зі своєї колекції.

У конкурсах краси Федорович бере участь утретє. 2007 року стала третьою віце-міс Черкащини, 2008-го — другою.

— Перемоги на конкурсі не віщувало нічого. Хіба що воду відімкнули, — сміється Анастасія. — Мабуть, на вдачу.

Анастасія Федорович поїде на конкурс "Міс Україна-2009", який відбудеться в травні.

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Федорович вимкнули воду перед конкурсом краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути