Ексклюзиви
четвер, 01 жовтня 2009 19:24

Анастасія Приходько вагітна й виходить заміж

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Співачка Анастасія Приходько з партнером Кирилом Радостєвим на шоу ”Танцюю для тебе”
Співачка Анастасія Приходько з партнером Кирилом Радостєвим на шоу ”Танцюю для тебе”

Учасниця конкурсу пісенного Євробачення-2009 Анастасія Приходько, 22 роки, вагітна. Але бере участь у шоу "Танцюю для тебе". Із 26 вересня його показують на телеканалі "1+1". Під час танцю майже не нагинається, робить маленькі кроки.

Партнер Приходько — Кирило Радостєв про вагітність не знав.

— Вона мені нічого не казала. Але помітив, що в Насті часто змінюється настрій. Дратується через дрібниці. Інколи навіть репетиції зриває.

Настя на третьому місяці вагітності. Зовні вона не змінилася, лише трохи схудла.

— Немає в неї ще живота, — махає рукою Ірина, учасниця знімальної групи мюзиклу "Козаки". — Знімається в національному костюмі, носить тісну сорочку з жакетом. Хіба що бліда трохи, але завжди така.

Продюсер співачки Ігор Гончаренко каже, що вона страждає на токсикоз:

— За Настею наглядають лікарі. Слава Богу, все нормалізувалося. Концерти поки не скасовуємо, малий термін не заважає виступати. Зірки полюбляють іти в декрет на останніх тижнях вагітності.

У шоу Анастасію тренує хореограф 22-річний Сергій Костецький.

— Ставимо їй трохи легші номери, — каже. — Від грандіозних підтримок відмовилися. Не лише через вагітність, а ще й тому, що Настя боїться висоти. Тренуємося тричі на тиждень. На репетиціях кожні 20 хвилин робимо перерву, щоб мала змогу відпочити.

На весілля запросять 300 гостей

Минулої суботи пара виступала під пісню "Мамо", яку Анастасія виконувала на Євробаченні. Вона вийшла у широкій чорній сукні, взула зручні туфлі без підборів. На підлогу падала обережно. Наприкінці схопила мікрофон і доспівала пісню.

Після Нового року Анастасія збирається заміж. Її наречений — 24-річний Нурик приїхав із грузинського міста Сухумі. Разом винаймають квартиру під Києвом. Минулої п"ятниці придбали обручки у столичному ювелірному бутику "Заріна". Настя вподобала каблучку з білого золота вартістю 67 932 грн із п"ятьма діамантами по 1,5 карата. Нурик ще купив для неї кольє та перстень у формі тигра.

— Братимемо шлюб у рік Тигра, ці подарунки символічні, — говорить він.

Вартість кольє 104 528 грн. Воно з білого золота, прикрашене трьома турмаліновими каменями та 390 чорними діамантами. На персні 83 діаманти й 394 турмалінові камені. Його ціна 60 864 грн.

Весілля святкуватимуть у столичному нічному клубі "Арена". Запросять 300 гостей.

29-річний продюсер Дмитро Клімашенко працює з Анастасією над новорічним мюзиклом "Козаки" для телеканалу "Інтер".

— Написав для неї пісню "Люлі-люлі". Вона дуже мелодійна, схожа на колискову, — розповідає він. — Сподіваюся, невдовзі співатиме її для свого малюка.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько вагітна й виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути