середа, 20 вересня 2017 17:37

Зірка "Гри престолів" у реальному житті не може розпрощатися з екранним образом
4

Емілія Кларк
Фото: Reuters
Емілія Кларк
Емілія Кларк
Емілія Кларк

30-річна Емілія Кларк зірка серіалу "Гра престолів" (Game of Thrones) перевтілилася в свого персонажа Дейенеріс Таргаріен і в житті, пофарбувавши волосся в світлий відтінок. Про це Кларк повідомила на своїй сторінці в Instagram, де опублікувала кадр, зроблений в процесі перетворення.

"О, чорт. Я зробила це. Матір драконів, познайомтеся з Емілією. Емілія, познайомся з Матір'ю драконів", - написала в соцмережі Кларк.

Емілія не наважувалася стати блондинкою через страх, що волосся можуть зіпсуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки "Ігри престолів" знялися в рекламі парфумів Dolce & Gabbana

"Кожен раз, коли я надягаю перуку своєї героїні, мені здається, що я виглядаю чудово зі світлим відтінком волосся. Мені приходить в голову думка, що я обов'язково повинна перефарбуватися. Але після зйомок такі думки зникають. Можу сказати одне - блондинкою бути весело! ", - говорила в одному зі своїх інтерв'ю зірка.

Фанати серіалу щасливі такій зміні іміджу актриси, адже багато хто з них вважають, що біляве волосся личить Емілії більше, ніж її природний колір. Тепер користувачі соціальних мереж висловили припущення, що у восьмому сезоні "Ігри престолів" Дейенеріс може стати шатенкою.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" у реальному житті не може розпрощатися з екранним образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути