понеділок, 16 травня 2016 17:36

"Він згвалтував дитину" - Сьюзан Сарандон про Вуді Аллена

"Він згвалтував дитину" - Сьюзан Сарандон про Вуді Аллена

На 69-му Каннському кінофестивалі показали новий фільм Вуді Аллена "Світське життя". На презентації картини, крім задіяних в її створенні акторів і режисерів, були присутні і інші діячі кіноіндустрії, в тому числі Наомі Уоттс і Сьюзан Сарандон. 15 травня, 69-річна актриса стала учасницею конференції, а рамках якої обговорювалася проблема жінок в кіно. Поговоривши про те, наскільки важливо не обмежувати права жінок на знімальному майданчику, журналісти поцікавилися у Сьюзан, що вона думає про те, що Вуді Аллен, нібито, був у відносинах зі своєю падчеркою.

"Я думаю, що він згвалтував дитину, - заявила Сарандон. - І я не думаю, що це правильно. Я не можу сказати про нього нічого хорошого".

Відзначимо, що обговорення теми сексуального інтересу Вуді до його пасербиці Ділан було з самого першого дня фестивалю. Навіть ведучий заходу Лоран Лафітт, зі сцени намагався жартувати на цю тему.

"Дуже приємно, що ви знімаєте так багато фільмів в Європі, навіть якщо ви не засуджені в США за згвалтування", - сказав ведучий.

Пізніше Лоран спробував виправдатися, сказавши, що насправді він говорив не про Аллена, а про іншого фільмейкера Романа Поланскі. Солідарний з думкою Сьюзан Сарандон виявився навіть син Аллена від шлюбу з Мией Ферроуз Ронан Фарроу. У колонці для The Hollywood Reporter Ронан критикує зірок, які погоджуються працювати з режисером. Тоді ж Вуді, відповідаючи на запитання преси, сказав, що статтю сина не читав і взагалі, хотів би сконцентруватися на своїй роботі, ніж на порожніх розмовах.

Зараз ви читаєте новину «"Він згвалтував дитину" - Сьюзан Сарандон про Вуді Аллена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути