Ексклюзиви
четвер, 04 березня 2021 19:20

Ведучий Гордєєв у день народження приміряв форму моряка
5

Гордєєва привітали з 31-річчям
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Гордєєва привітали з 31-річчям
Гордєєва привітали з 31-річчям
Гордєєва привітали з 31-річчям
Гордєєва привітали з 31-річчям

Ведучий Єгор Гордєєв відзначив 31-річчя в суботу, 27 лютого. Він веде ранкове шоу "Сніданок з 1+1" 3,5 роки.

Ведучі Валентина Хамайко, Олександр Попов та психологиня Анна Кушнерук привітали Гордєєва в прямому ефірі з кульками і тортом. Іменинник також презентував шоу "Твій день", якого він є продюсером.

"Команда неймовірна. Якщо не було б цієї команди, то я в принципі не наважився б на все це. Будуть люди в кадрі, яких ви всі прекрасно знаєте, але в такій комунікації ви їх не бачили ніколи", - розповів Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колеги втілили мрію ведучої Шовкопляс на її день народження

Ще його колеги Марічка Падалко і Неля Шовкопляс після ефіру привітали зі святом і новим статусом продюсера. Вручили йому подарунки: бретонку з ексклюзивною вишивкою біля серця портретів усіх ведучих "Сніданку", шкарпетки в смужку і справжній кашкет моряка. Гордєєв захоплюється яхтингом і вже ходив у різні морські маршрути, у тому числі, в Греції і за Критом.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв взяв участь у зйомках кліпу "Я" топблогера Дмитра Варварука. Цей кліп набрав понад 226 тис. переглядів. Відео починається з історичного моменту їхнього знайомства. Тоді у прямому ефірі Єгор обмовився і назвав блогера Варварчуком. Тепер зірки "хайпанули" у прямому ефірі "Сніданку з 1+1".

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Гордєєв у день народження приміряв форму моряка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути