четвер, 17 грудня 2020 10:08

Ведучий Гордєєв і YouTube-блогер Варварук зустрілися в ефірі ранкового шоу
5

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв взяв участь у зйомках кліпу "Я" топблогера Дмитра Варварука. Цей кліп набрав понад 226 тис. переглядів. Відео починається з історичного моменту їхнього знайомства. Тоді у прямому ефірі Єгор обмовився і назвав блогера Варварчуком. Тепер зірки "хайпанули" у прямому ефірі "Сніданку з 1+1".

У студії лідер українського YouTube Варварук розповів про український контент у соціальних мережах. Він хоче через блогерство та медіа зробити Україну відомою на весь світ. А ще мріє зняти фільм.

"Одна з моїх цілей побудувати міст між українським шоу-бізнесом і блогерством. Це ж одне ціле, та не всі усвідомлюють. Хочу донести цю ідею", — сказав Варварук.

Стиль зйомки сторіз в Instagram Єгора Діма назвав олдскульним.

"Топовий блогер України Діма Варварук каже, що я знімаю селфі, як його мама. Впритул сунусь до камери, а в дописах багато тексту. Це не красиво. Великі тексти про вічне, а короткі про очевидне", — написав у Instagram Єгор.

Гордєєв та Варварук зустрілися в ефірі
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Гордєєв та Варварук зустрілися в ефірі
Гордєєв та Варварук зустрілися в ефірі
Гордєєв та Варварук зустрілися в ефірі
Гордєєв та Варварук зустрілися в ефірі

До розмови у студії долучилася бабуся Варварука - пані Олена. Блогер називає її — інста-бабця. Вона вже 6-й рік поспіль разом з онуком, курами і козами збирає мільйони переглядів.

"Сьогодні ще один історичний день. Я потрапив на "Сніданок з 1+1". Довго чекав на цю зустріч. Але розумів, аби зустрітися з Єгором в "Сніданку", мені потрібно зробити щось неординарне", — сказав Діма.

Історія знайомства Єгора і Діми розпочалась у травні під час спецпроєкту Гордєєва у "Сніданку з 1+1" — документального фільму "Карантин. Інше життя" — про життя людей в умовах самоізоляції через пандемію Covid-19. Відомий YouTube та Instagram блогер Діма Варварук долучився до челленджу. І саме тоді Єгор обмовився і назвав Діму Варварчуком. У відповідь блогер показав всю силу своєї популярності і розпочав батл з ведучим у Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зірки та рідні вітали Людмилу Барбір з днем народження

"Тєлік — це тобі не інстаграмчик", — відповів тоді Єгор. Хлопці посперечалися: якщо у Гордєєва додасться 5 тис. підписників, то разом вони проведуть пряму трансляцію. За добу у підписники додалось понад 9 тис. нових користувачів, а в коментарях закликали запросити Діму в студію.

Телеведучі "1+1" надіслали улюблені світлини з подорожей Україною на прохання актора Джозефа Гордон-Левітта і підтримали його проєкт You Have To See Ukraine. Ведуча ТСН та інфлюенсерка Соломія Вітвіцька поділилася красивими фото Рожевого озера, улюблених Карпат і рідного Львова.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Гордєєв і YouTube-блогер Варварук зустрілися в ефірі ранкового шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути