понеділок, 07 травня 2012 13:43

Вдова Турчинського в таємниці від родичів продає будинок

Вдова Турчинського в таємниці від родичів продає будинок
Ірина вже купила собі квартиру в Москві Фото: ИТАР-ТАСС

Вдова шоумена і бодібілдера Володимира Турчинського Ірина через два з половиною роки після смерті чоловіка в таємниці від родичів продає котедж і вже купила собі квартиру в Москві.

Сім'я Турчинських досить довго будувала особняк недалеко від Ногінська, а її оточення в один голос стверджувало, що Володимир вклав буквально душу в цей будинок. Згодом не одна фотосесія для всяких видань проходила в його стінах. Після раптової смерті Динаміту два роки тому злі язики стверджували, що за особняк родичі Турчинського перегризуться. Однак ніяких суперечок щодо спадку шоумена не було.

Тоді мати Володимира Ніна Миколаївна запевняла, що все пройшло спокійно. "Слава Богу, у нас немає ніяких конфліктів! Ми все розділили по совісті, і всі залишилися задоволені: і Іра з дочкою, і Іллюша (син Турчинського від першого шлюбу). Єдине, про що я прошу Іру, - не продавати будинок, в якому вони жили з Володею. Син так любив це місце: стільки сил і коштів туди вклав ... Якщо невістка це зробить, я її не зрозумію!" - заявила мати артиста.

Володимир був дуже прив'язаний не лише до цього будинку, а й до землі навколо. Поруч з котеджем розташовані озеро і храм, який часто відвідував Турчинський і навіть допомагав відновлювати. Друг шоумена спортсмен і актор Олексій Огурцов розповів: "Це місце було дуже дороге для нього. Будівництво будинку йшло близько шести років, і весь цей час Володя ходив у місцевий храм, близько товаришував з тамтешнім священиком. У цій церкві він вінчався з дружиною, хрестив улюблену дочку Ксюшу, а тепер і сам там упокоївся". Володимир похований на місцевому кладовищі поряд з могилою вітчима.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В інтернет потрапили знімки мертвого Турчинського

Однак вдова Турчинського все ж вирішила розлучитися з особняком. Вона не тільки встигла виставити будинок на продаж, але й купити квартиру в Москві. "Будинок Турчинського продається за 900 тисяч доларів. Це не так дорого для триповерхового котеджу в 300 квадратних метрів з якісним ремонтом і дизайнерським інтер'єром. У будинку декілька спалень, вітальні, робочий кабінет, гостьова, дитяча і навіть свій кінотеатр. Все зроблено з душею" , - повідомив ріелтор агентства з нерухомості.

Він розповів, що Ірина Турчинська купила квартиру в Москві і вже зробила там ремонт. "Була б її воля - сьогодні ж переїхала. Що стосується родичів Турчинського, думаю, Ірина їм не повідомляла про продаж. Та й навіщо? Адже будинок на неї зареєстрований", - сказав ріелтор.

Як з'ясувалося, про рішення Ірини продати будинок мати Турчинського справді не знала. Коли ж їй повідомили цю новину, вона розвела руками: "Ну що я можу поробити, якщо вона так вирішила? Мене ж ніхто не питав ..." Злі язики відразу ж припустили, що Ірина продає будинок за потребою. Нібито у неї не вистачає коштів утримувати такий великий особняк і територію при ньому. Сама вдова шоумена не коментує ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Вдова Турчинського в таємниці від родичів продає будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути