вівторок, 23 листопада 2010 08:55

Брюс Уілліс замінив покійного Турчинського

Брюс Уілліс замінив покійного Турчинського

Обличчям нової рекламної кампанії банку "Траст" став актор Брюс Уілліс. Про це пише газета "Ведомости" з посиланням на представників самого банку.

За словами віце-президента з комунікацій "Трасту" Дмитра Чуксєєва, спочатку реклама з Брюсом Уіллісом з'явиться в інтернеті і в зовнішній рекламі. ТВ-ролик, якщо і буде знятий, то тільки через рік. Скільки "Траст" заплатив Уіллісу за рекламний контракт, офіційно не повідомляється. "Ведомости" з посиланням на неофіційну інформацію пишуть, що актор міг заробити більше мільйона доларів.

Раніше послуги банку рекламував Володимир Турчинський, котрий помер в 2009 році. Крім того, "Траст" використовував в рекламі дитячі образи і проводив кампанію під слоганом "Роздаємо капусту".

Уілліс - не перша зарубіжна зірка, яка погодилася на участь в російській рекламі. Так, Патрісія Каас рекламувала компанію "Л'етуаль", а Сильвестр Сталлоне - горілку "Російський лід". 17 листопада повідомлялося, що супермодель Наомі Кемпбелл знялася в ролику, що рекламує багатофункціональний комплекс "Легенда Цвєтного".

"Траст" - один з найбільших приватних російських банків. За підсумками першого півріччя 2010 року він входив в топ-50 фінансових організацій в Росії за об'ємом активів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Брюс Уілліс замінив покійного Турчинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути