четвер, 17 грудня 2009 20:26

Володимир Турчинський помер від інфаркту

Автор: фото з сайту www.etvnet.ca
  Спортсмен і телеведучий Володимир Турчинський прославився після шоу ”Бої гладіаторів”
Спортсмен і телеведучий Володимир Турчинський прославився після шоу ”Бої гладіаторів”

16 грудня від серцевого нападу в своєму заміському будинку помер російський актор, спортсмен, телеведучий 47-річний Володимир Турчинський. Він мав псевдонім Динаміт у телешоу "Бої гладіаторів".

— Три тижні тому Володя звернувся до військово-морського госпіталю. Скаржився на біль у грудях, — розповідає вдова Ірина. — Йому сказали зменшити фізичні навантаження, але він не послухався. Продовжував тренуватися по кілька годин. У середу прокинувся о п"ятій ранку. Сказав, що йому зле, знепритомнів.

Лікарі, які приїхали за кілька хвилин, констатували смерть. Думали, що причиною стала процедура омолодження крові, яку зробив напередодні. Після розтину повідомили, що Володимир помер від інфаркту.

— Вова народився вагою 5 кілограмів, — згадує його мати Ніна Миколаївна. — Ніколи не скаржився на здоров"я. Не пив і не курив. Коли працював у охороні, його поранили в ногу. Лікарі сказали — треба ампутувати. Вова вночі втік із лікарні. Пішов до спортзалу і там почав качатися. З ноги повилазили всі кулі.

Володимир Турчинський був майстром спорту з дзюдо і самбо, чемпіоном СРСР з американського футболу. Знявся у стрічках "Небесний роман", "Стерво для чемпіона", "Найкращий фільм", "Кобра: антикілер", у серіалах "Спецназ", "Солдати", "Татусеві доньки". Тричі був одружений. Мав двох дітей від першого і третього шлюбів. Наймолодшій Ксенії — 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Турчинський помер від інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути