Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2018 12:55

Узєлкові вперше прокоментували розлучення

Нещодавно в інтернеті з'явилася інформація про те, що тренери проекту "Зважені та щасливі" на СТБ Марина та В'ячеслав Узелкови розлучилися.

Автор: СТБ
  Подружжя Узєлкових прокоментували розлучення
Подружжя Узєлкових прокоментували розлучення

Подружжя не коментувало чутки. Мовляв, особисте життя повинне залишатися особистим. Вчора Марина та В'ячеслав Узелкови таки повідомили про статус своїх стосунків – вони дійсно вже не разом, пише СТБ.

Марина та В'ячеслав вдячні один одному за роки, проведені разом, і особливо за дітей. Зізнаються, що готові підтримати один одного в будь-якій складній ситуації.

"Останнім часом наше життя було настільки напоказ, тому дещо хотілося б залишити для себе. Так склалися обставини, що анонімні "доброзичливці" за нашою спиною вирішили поділитися інформацією про наші стосунки з пресою раніше, ніж ми були до цього готові. Щоб припинити домисли і чутки, ми офіційно розповідаємо про все сайту СТБ. Ми не хотіли озвучувати нашу ситуацію на фіналі "Зважені та щасливі", щоб не зміщувати акценти зі схудлих і красивих учасників на наші взаємини. У нас із Мариною були прекрасні 20 років шлюбу і залишилося двоє чудових дітей. Вона завжди для мене буде особливою жінкою, яку я щиро любив, люблю і буду любити і якій допоможу завжди, якщо їй це буде необхідно", – коментує В'ячеслав Узелков.

Автор: СТБ
  Подружжя Узєлкових прокоментували розлучення
Подружжя Узєлкових прокоментували розлучення

"Важко про це говорити. Офіційно ми зі Славою вже не пара, але залишаємося один одному вірними друзями в ім'я того кохання, завдяки якому народжені наші діти. Я вдячна Богу і долі за зустріч зі Славою. Наше життя було зіткане з різних випробувань і перешкод, із яких ми завжди гідно виходили. Ми багато чому навчили один одного, набули безцінного досвіду. Випробували багато прекрасних почуттів і емоцій. Найголовніше, ми – батьки прекрасних діток! Не варто шукати причин, підводних каменів і винних. Це життя. І так трапляється, що два кораблі, що йдуть в одному напрямку, розходяться тому, що у кожного з них з'являється інший маршрут. Ми це вирішили разом. І ми рухаємося далі, не знижуючи обертів. Вірте в щиру любов і почуття – вони існують. Це правда, випробувано на собі. І пам'ятайте, що будь-які почуття люблять тишу. Іноді бувають історії, які мають різний кінець. Але це не означає, що він нещасливий", – коментує Марина Боржемська-Узелкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 розбитих сердець року

Підтвердилася інформація про розлучення співачки Ані Лорак із Муратом Налчаджиоглу.

Кароліна справді подала на розлучення, але це сталося 4 грудня. Оприлюднили провадження, в якому йдеться про те, що позивач Кароліна Куєк хоче розірвати шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Узєлкові вперше прокоментували розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути