пʼятниця, 28 грудня 2018 01:35

Топ-5 розбитих сердець року
5

У 2018 році чимало зіркових пар розірвали свої стосунки. Gazeta.ua нагадує, хто з відомих особистостей знову "одинак".

На початку серпня український боксер 42-річний Володимир Кличко розлучився із голлівудською акторкою Гайден Панеттьєрі, 28 років. У інтерв'ю американському телешоу E!News про їхній розрив повідомила мати Гайден — Леслі Фогель. Ані боксер, ані його наречена проблеми у своїх стосунках не коментують. Заручившись у 2014, вони так і не побрались. Мають 3-річну доньку Каю-Євдокію. Тепер Кличко виховує її сам у Флориді. Іноді вона проводить час із Гайден. Акторка живе у Лос Анджелесі. У неї новий бой-френд. У жовтні Володимир Кличко приїжджав до Києва на 56-й Конгрес WBC у супроводі відомої боксерки з Норвегії Сесілії Брекхус.

Автор: K2Promotion
  Володимир Кличко обіймав на світовому конгресі чемпіонку світу з боксу Сесілію Брекхус
Володимир Кличко обіймав на світовому конгресі чемпіонку світу з боксу Сесілію Брекхус

Наприкінці листопада свої нові стосунки афішував віце-прем'єр міністр України 48-річний Павло Розенко. Нинішня обраниця міністра — телеведуча програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі 39-річна Олена-Христина Лебідь. Заради неї Розенко скинув 30 кілограмів та пішов від дружини. Познайомились з телеведучою в Інтернеті. Почали зустрічатись ще до розлучення Павла з дружиною Оксаною, яка служила помічницею у нардепа Анатолія Гіршфельда. У шлюбі Розенки виховали двох дітей, які тепер студенти. Коментувати розрив Оксана Розенко не хоче. Зізнається, що їй ще досі "дуже боляче" говорити на цю тему.

Автор: Instagram/elena_kristina_lebed
  Віце-прем’єр міністр України Павло Розенко схуд на 30 кілограмів заради нової дівчини
Віце-прем’єр міністр України Павло Розенко схуд на 30 кілограмів заради нової дівчини

Політик та підприємець 58-річний Сергій Тігіпко розлучається зі своєю дружиною Вікторією, 45 років. Про це стало відомо 11 жовтня з розкладу призначених до розгляду справ Обухівського районного суду Київської області. Про те, що у родині відомого подружжя виникли проблеми, ніхто не підозрював. За інформацією джерел, віце-прем'єр втомився від гламурного життя своєї дружини. Востаннє Тігіпків бачили разом на Одеському кінофестивалі, який щороку влаштовує Вікторія. Пара одружилася 2004-го. Мають трьох дітей — 16-річного Тимофія, 13-річну Анастасію та Леонтія, 8 років. Для Тігіпко шлюб із Вікторією другий. З першою дружиною Наталією розлучився через 23 роки спільного життя. Має доньку Анну.

Автор: JetSetter.ua
  Сергій Тігіпко втомився від гламурного життя і подав на розлучення
Сергій Тігіпко втомився від гламурного життя і подав на розлучення

На початку грудня в мережі заговорили про можливе розлучення тренерів телепередачі "Зважені та щасливі" — боксера Вячеслава Узелкова та фітнес-тренерки Марини Боржемської. Обоє уникають коментарів на цю тему. Проте в оточенні помітили, що подружжя приїжджає на зйомки проекту порізно. Останнє спільне сімейне фото в соцмережі Марини було зроблене в жовтні. В шлюбі пара з 1999-го. Виховують двох дітей — Роберта, 6 років і Олівію, 3 роки.

Автор: stb.ua
  Узелкови не коментують своє розлучення
Узелкови не коментують своє розлучення

У серпні своє майно в суді ділили російські артисти-коміки 73-річний Євгеній Петросян та Олена Степаненко, 65 років. У шлюбі зіркова пара прожила 33 роки. Припускають, що причиною розриву став роман Петросяна з 29-річною помічницею Тетяною Брухуновою. Після оголошення про розлучення гонорари артистів зросли вдвічі.

Автор: Life.ru
  Петросян закрутив роман зі своєю помічницею
Петросян закрутив роман зі своєю помічницею
Співачка Ані Лорак, яка роздавала поради про щасливі стосунки, розлучається з чоловіком Муратом Налчаджиоглу.
Зараз ви читаєте новину «Топ-5 розбитих сердець року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути