Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2021 16:52

Танцівник балету Дорофєєвої дав перше інтерв'ю після виходу з коми

Танцівник балету Дорофєєвої дав перше інтерв'ю після виходу з коми
Євген Гончаренко вийшов з коми. Фото: @zhenja_goncharenko

Український танцівник Євгеній Гончаренко, який виступав у балеті співачки Наді Дорофєєвої, уперше розповів про життя після коми.

1 серпня на танцюриста напав працівник управління держохорони, ідеться в програмі "Зірковий шлях".

"Ми вийшли з гей-клубу, ще гуляли Олімпійською в Києві. Приїхало таксі, пішли до машини. Якийсь чоловік почав нас штовхати. Жодних словесних перепалок не було. Він явно мав якусь претензію", - згадував Гончаренко.

На компанію яскраво вдягнених друзів танцюриста накинувся чоловік. Основний удар дістав Євген, який намагався захистити подругу. Після цього хлопець впав у кому. Лікарі були змушені провести операцію на відкритому мозку.

"Він цілеспрямовано йшов вдарити не мене, а подругу. Я не вмію битися, я неконфліктна людина. Єдине, що зміг - встати між ними. Момент падіння не пам'ятаю", - розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодики, які били журналіста по голові ногами, "щиро вибачилися"

У "швидкій" Гончаренко по відео викликав чоловіка Дорофєєвої Володимира Дантеса. Подружжя було першими, хто дізнався про інцидент. Завдяки розголосу нападника знайшли за кілька годин. Ним виявився військовослужбовець Євген Безпалий.

"Ушкодили нерв правого ока. Кілька днів тому зробили операцію. Око повністю повернулося в орбіту. Мозок обтягнутий шкірою. Кістку лікарі не змогли відновити. Закриватимуть титановою пластиною. Щойно вона буде готова, мене відразу повезуть в операційну", - додав Гончаренко.

Також танцівник запевнив, що він не гей, але кохання немає статі й гендеру.

Євген Гончаренко постраждав від працівника управління держохорони 28-річного Євгена Безпалого в Києві, коли заступився за дівчину. Підозрюваний ударив потерпілого кулаком у голову, від якого той упав. Безпалого звільнили. Він під вартою за рішенням суду. Тим часом родина танцівника збирає кошти на його порятунок. 16 серпня Гончаренко вийшов із коми.

Зараз ви читаєте новину «Танцівник балету Дорофєєвої дав перше інтерв'ю після виходу з коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути