вівторок, 27 квітня 2021 16:47

Скільки Оля Полякова заробляла на початку кар'єри

Колишня продюсерка співачки 37-річної Олі Полякової Ірина Ковальська розповіла, яким був гонорар артистки на початку кар'єри. Зараз вона є однією з найдорожчих виконавиць в українському шоу-бізнесі.

Ковальська поділилася, що зірка отримувала $15 за виступ на початку кар'єри. Про це продюсерка розповіла в програмі "Викриття".

Автор: instagram.com/polyakovamusic
  На початку кар'єри Полякова отримувала  за виступ
На початку кар'єри Полякова отримувала за виступ

Експродюсерка зазначила, що забезпечувала Полякову необхідним і допомогала їй на початку творчого шляху. Також вона згадала, як познайомилася з майбутньою артисткою.

"Познайомилися з чоловіком, який робив гарно ремонти. Ми тоді переїжджали в нову студію. Йому сподобалося, як ми рекламували його. І ми домовилися, що будемо займатися його рекламною кампанією, а він зробить нам ремонт у студії. Ми були задоволені. Він теж. І наступним кроком було те, що він привів свою племінницю. Сказав: "Дівчина хоче співати", - розповіла Ковальська.

Автор: скріншот з відео
  Ковальська також зазначила, що вона купувала виконавиці сценічний одяг, косметику, оплатила курси візажу
Ковальська також зазначила, що вона купувала виконавиці сценічний одяг, косметику, оплатила курси візажу

Цією дівчиною була Полякова. Продюсерка підписала контракт з нею на п'ять років. Перший її гонорар становив $100, з якого співачка отримала $15.

Ковальська також зазначила, що вона купувала виконавиці сценічний одяг, косметику, оплатила курси візажу. Іноді допомагала оплатити оренду квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва розповіла про першу зйомку ню і найбільший гонорар

За декілька років гонорар Полякової підвищився до $1000, а отримувала співачка - $150.

Виконавиця Оля Полякова хизується спекотними світлинами в купальнику. Зірка разом з доньками полетіла на відпочинок. На знімках співачка разом зі старшою донькою Марією позувала на пляжі. Вони постали в однакових злитих купальниках чорного кольору, показуючи довгі ноги та підтягнуті фігури. Артистка доповнила пляжний образ сонцезахисними окулярами.

Зараз ви читаєте новину «Скільки Оля Полякова заробляла на початку кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути