середа, 28 травня 2014 11:01

Скандаліст Панін придбав весільну сукню, щоб повернути дружину

Автор: moryak.org
 

Російський актор Олексій Панін купив весільну сукню за двісті тисяч рублів.

Актор зробив таку покупку для дружини Люсі. Майже колишня дружина Людмила, вже знайшла заміну Олексію і цілком щаслива в нових відносинах, от тільки Панін не дає їй спокою. У подружжя вже є спільна дочка, але актор ще хотів сина, тому придбав крім сукні ще і одяг для хлопчика-немовляти.

Нагадаємо, що Людмила вже подала на розлучення, не витримавши подружнього життя, однак артист не збирається відступати, і стверджує, що зробить все, що в його силах, повернути "свою Люсю" . Він навіть став дуже релігійним, і кожен день ходить в храм Божий, щоб молитися про повернення дружини в сім'ю.

Судове засідання відбудеться 14 липня, проте актор упевнений, що до того часу Людмила одумається і повернеться до нього, а сукню зараз не приймає, так тільки тому, що боїться реакції нового залицяльника. Актор зізнається, що жінка не часто говорить з ним по телефону, а якщо і бере трубку, то тільки щоб сказати, що між ними все скінчено.

Олексій упевнений в тому, що його дружина досі любить тільки його, а з новим кавалером зустрічається тільки через гроші. Панін знає, що те, що Люся від нього пішла - на його совісті, адже він приділяв їй дуже мало уваги, але готовий виправитися.

Людмила поняття не має, для чого Олексій все це затіяв з сукнею і дитячими речами, але актор все вибачається перед нею і просить повернутися.

"Я вибачився навіть за те, в чому не винен. Але я ні в чому її  не докоряю, просто хочу, щоб ми знову були разом", - каже Олексій.

Нагадаємо, що новина про те, що в сім'ї Паніна негаразди з'явилися тоді, коли актор потрапив до лікарні з жахливим отруєнням. Як виявилося, Олексій намагався покінчити життя самогубством, в той час як його дружина повідомила йому, що подає на розлучення. Коли він трохи прийшов до тями, то відразу ж відправився в тату-салон і набив собі напис "Люся і Олексій назавжди разом". Але якби все було так просто. Людмила втомилася від пияцтва і ексцентричних витівок свого чоловіка, і тому не збирається до нього повертатися. Тим часом Панін і не збирається боротися зі своєю одержимістю, каже, що боротиметься за дружину, поки смерть не розлучить їх.

Зараз ви читаєте новину «Скандаліст Панін придбав весільну сукню, щоб повернути дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути