субота, 18 квітня 2015 15:00

Семен Горов сподівається, що "Останнього москаля" подивляться в Росії

Автор: zefir.com.ua
 

Режисер Семен Горов сподівається, що "Останнього москаля" подивляться в Росії, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Ще до прем'єри в Україні серіал анонсували на російському каналі, зазначивши, що там показують у поганому світлі росіян.

"Є таке, але ми також виставляємо в ганебному світі українців і знущаємося над українцями, у нас "чморять" і вишиватники і ватники, - говорить Семен Горов, - ми - вся знімальна група за дружбу народів, це лише гумор, жодної ксенофобії. Я народився сам в Росії , у мене батько росіянин, живу в Києві, мати українка, я громадянин України, я люблю росіян і маю велику надію, що цей серіал подивляться в Росії".

Нагадаємо, для ролі у проекті телеведучому Юрію Горбунову довелося набрати зайві кілограми.

"Не голитися важко, тому що все чешеться, дратує. Крім того ще ж робота на телебаченні, треба бути поголеним, нігті були брудні. Це мав бути звичайний сільський дядько, який далі села рідко куди виїжджав, крім того мене попросили, щоб я погладшав, - говорить Юрій Горбунов, - я погладшав, їв на ніч і чим більше тим краще, для дядька це було саме те і були такі моменти, коли Семен мене просив, щоб я випнув пузо, щоб воно було побільше".

Зараз ви читаєте новину «Семен Горов сподівається, що "Останнього москаля" подивляться в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути