пʼятниця, 26 січня 2018 15:20

Різ Візерспун домалювали третю ногу у престижному журналі
5

Видання Vanity Fair невдало відфотошопило обкладинку.

Глянець перед врученням премії "Оскар", вирішив традиційно оприлюднити зоряну обкладинку. У цьому році на першу сторінку видання потрапили знаменитості першої величини: Опра Вінфрі, Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Джессіка Честейн, Зенден, Галь Гадот, Гаррісон Форд, Роберт Де Ніро, Том Хенкс, Майкл Б. Джордан, Клер Фой, Майкл Шеннон і головний редактор Vanity Fair Грейдон Картер.

Однак через невдале використання фотошопу користувачі висміяли видання і те, що такі грубі помилки були помічені перед публікацією в мережі і печаткою журналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерайя Кері заради красивої фігури видалила частину шлунка

Кілька іменитих зірок обзавелися зайвими частинами тіла на фото з бекстейдж зйомки, а деякі помилки і зовсім не прибрали зі знімка.

63-річна телеведуча Опра Вінфрі стала володаркою третьої руки, а актриса Різ Візерспун отримала третю ногу, також користувачі відзначили, що рука Ніколь Кідман лежить неприродно, а сама актриса майже лежить на колінах у Опри Вінфрі, але сукня телеведучої не "гнеться" під вагою Ніколь.

Зірки сприйняли помилки на фото з гумором, про що написали в особистих сторінках у Twitter.

Різ Візерспун ретвітнула пост одного зі своїх підписників, смішно прокоментувавши конфуз.

"Ну ... Здається, тепер всі знають ... У мене три ноги. Сподіваюся, ви все одно приймете мене такою, яка я є", - писала вона.

Опра же в свою чергу прокоментувала пост Різ.

"Я приймаю твою третю ногу. І я знаю, що ти приймеш мою третю руку", - відповіла Опра Вінфрі.

Користувачі продовжили жартувати і засипати знаменитостей саркастичними повідомленнями.

"Тепер, коли Опра постала як інопланетянин з трьома руками, її потенційна кандидатура на пост президента набуває більш зловісний характер", - прокоментував шанувальник.

"Як це Різ Візерспун встигає робити так багато відразу? Вона продюсує і знімається в фільмах, у неї є власна лінія модного одягу, вона допомагає організовувати громадські рухи. Тепер ясно - це, мабуть тому, що у неї три ноги", - пишуть користувачі .

"Якщо у вас сьогодні неприємності на роботі - просто подумайте, як вам пощастило, що ні ви та людина, яка допустила, що фото Візерспун з трьома ногами і Вінфрі з трьома руками були надруковані в престижному журналі", - міркують шанувальники.

Раніше представники Vanity Fair оголосили також, що за допомогою фотошопу прибрали з загального знімка актора Джеймса Франко, якого звинувачують в сексуальних домаганнях.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун домалювали третю ногу у престижному журналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути