Ексклюзиви
середа, 08 листопада 2017 10:43

Мерайя Кері заради гарної фігури видалила частину шлунку

Мерайя Кері заради гарної фігури видалила частину шлунку

Співачка Мерайя Кері помітно додала у вазі - про це пишуть не тільки ЗМІ, а й шанувальники зірки в соціальних мережах. Спорт і дієта Мерайю не влаштували, тому співачка зважилася на операцію зі зменшення шлунку.

Як повідомляють західні ЗМІ, операцію співачка перенесла ще місяць тому в одній з елітних клінік Беверлі-Хіллз. Кері видалили частину шлунка, щоб вона могла їсти менше і насичуватися швидше, а значить, і худнути.

"Мерайя завжди пишалася своїми формами, але цього літа під час туру вона помітила, що їй стало складніше танцювати. Крім цього, вона переживала, що над нею сміються в соцмережах через зайву вагу", - розповів інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus-size оголила пишні принади в сексуальній фотосесії

"Мерайя перенесла операцію близько місяця тому. Вже видно хороші результати, та й відчуває вона себе набагато краще", - поділився з західним ЗМІ все той же інсайдер.

Першого листопада співачка з'явилася на червоній доріжці біля кінотеатру Chinese Theatre в Голлівуді в чорній обтягуючій сукні. Шанувальники артистки помітили, що талія Мераї нібито і правда стала тонше, а живіт зменшився. Тепер фоловери сподіваються, що їхній кумир стане менше зловживати фотошопом.

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері заради гарної фігури видалила частину шлунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути