середа, 20 вересня 2023 23:11

"Мені соромно" – 31-річна модель заплатила $165 тис., щоб подовжити ноги
7

Терезія Фішер заплатила 5 тис. за операцію з подовження ніг
Фото: instagram.com/theresiafischer
Терезія Фішер заплатила 5 тис. за операцію з подовження ніг
Терезія Фішер заплатила 5 тис. за операцію з подовження ніг
Терезія Фішер заплатила 5 тис. за операцію з подовження ніг
Терезія Фішер заплатила 5 тис. за операцію з подовження ніг

Німецька модель 31-річна Терезія Фішер заплатила $165 тис. за операцію з подовження ніг. На такий вчинок її спонукав чоловік. Але зараз жінка про це шкодує.

Терезія лягла під ніж сім років тому. Їй встановили спеціальні телескопічні стрижні в гомілки. Вони поступово піднімалися вгору, щоб витягнути її ноги, пише таблоїд Daily Star.

За словами жінки, колишній казав їй: "Терезія, ти знаєш, що я люблю високих жінок. Тож я б дуже хотів, щоб ти стала на 14 сантиметрів вищою".

Модель додала: "Він казав: "ти нічого не можеш зробити без мене. Я тобі потрібен". І якщо тобі це скажуть 20, 30, 60, 70 разів – починаєш вірити, що ти без нього ніхто".

Блондинка зізналася, що ніколи не здогадувалася про існування такої операції. Вона завжди була задоволена своїм тілом, але тепер їй соромно за кардинальні зміни свого вигляду.

"Мені соромно, тому що я погодилася на операцію, яку не варто було робити", – відверто поділилася Терезія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня зварювальниця заробляє $60 тис., продаючи еротичні фото товстим чоловікам

Вона описала тяжкі випробування під час операції, під час якої їй зламали гомілки та розщепили литкові м'язи.

"Кістка гомілки зламана, литкові м'язи розщеплені і в кожному випадку використовується телескопічна штанга. Я самостійно розтягувала гомілки, тримаючи коліно однією рукою, а іншою рукою закручувала стопу всередину до клацання. Десять клацань на день з кожного боку приносять додаткові 0,5 мм", – зазначила жінка.

Після операції вона стверджувала, що це покращило її сексуальне життя.

"Тепер мій секс став кращим. Зараз я почуваюся щасливою і задоволеною своїми ногами, але в інтернеті на мене налетіла хвиля ненависті. Це дуже боляче", – казала вона сім років тому.

Модель 35-річна Соня Кірстійна витратила понад $43 тис. на свої "найбільші активи" – дволітрові груди. Блогерка зробила пластичну операцію і тепер заявляє, що у неї найбільші груди у Фінляндії. Каже що на них можна "поставити чашку кави". Демонстрація грудей у ​​обтягуючих топах і бікіні допомогла жінці зібрати понад 800 тис прихильників у соцмережах. Вона не соромиться відповідати на непристойні запитання своїх підписників і відкрито говорить про численні пластичні операції.

Зараз ви читаєте новину «"Мені соромно" – 31-річна модель заплатила $165 тис., щоб подовжити ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути