вівторок, 08 серпня 2023 13:48

"Можу поставити на них чашку" – 35-річна модель збільшила груди до гігантського розміру
6

Соня Кірстійна називає свої груди найбільшими у Фінляндії
Фото: instagram.com/mrs_koriste
Соня Кірстійна називає свої груди найбільшими у Фінляндії
Соня Кірстійна називає свої груди найбільшими у Фінляндії
Соня Кірстійна називає свої груди найбільшими у Фінляндії
Соня Кірстійна називає свої груди найбільшими у Фінляндії

Модель 35-річна Соня Кірстійна витратила понад $43 тис. на свої "найбільші активи" – дволітрові груди.

Блогерка зробила пластичну операцію і тепер заявляє, що у неї найбільші груди у Фінляндії. Каже що на них можна "поставити чашку кави", пише Dailystar.

Демонстрація грудей у ​​обтягуючих топах і бікіні допомогла жінці зібрати понад 800 тис прихильників у соцмережах. Вона не соромиться відповідати на непристойні запитання своїх підписників і відкрито говорить про численні пластичні операції.

Кірстійна розповіла, що для операції довго шукала професійних хірургів.

"Коли я була молодою дівчиною, яка росла в 90-х, мене надихали гламурні жінки, яких я бачила на обкладинках чоловічих журналів. Я подумала: "Вау, я хочу виглядати так само гарно, як вони", – пригадала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки платять за приниження: британська блогерка поділилась пікантними історіями кар'єри 18+

Блогерка зробила першу пластичну операцію у 18 років. Але тоді вона відчувала, що має "занадто маленькі груди". Бажаючи ще більшого об'єму, модель продовжувала лягати під ніж, поки не отримала бажаний результат.

"З тих пір я пройшла сім різних процедур на грудях, включаючи збільшення. Крім хірургічного лікування мені зробили ліпосакцію по всьому тілу. Зараз я маю чашку N", – розповіла.

Кірстійна зізналася, що великі груди викликають певні труднощі в її повсякденному житті, хоча вона обожнює своє пишне декольте.

"Я більше не можу комфортно спати на животі, і мені важко знайти одяг, який добре сидить і не потребує жодних коригувань", – сказала.

Блогерка додала, що збільшувала б груди і надалі, якби мала таку можливість.

"Мені б хотілося, щоб вони завжди були такими великими, але після моєї останньої операції на грудях занадто ризиковано продовжувати робити додаткові процедури", – підсумувала.

Блогерка Енні Найт, яку називають "найбільш сексуально активною жінкою Австралії" поділилась шокуючою історією особистого життя. Вона заявила, що займалась сексом з 300 чоловіками та жінками за один рік. Найт зізналася, що за один день лягала в ліжко з п'ятьма різними людьми. Вона знаходить чоловіків у додатках для знайомств, а також має список людей, з якими вона займається сексом.

Зараз ви читаєте новину «"Можу поставити на них чашку" – 35-річна модель збільшила груди до гігантського розміру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути