Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2016 15:52

Макс Барських розповів, яку небезпеку становлять його нагороди

Макс Барських розповів, яку небезпеку становлять його нагороди

Співак Макс Барських став головним героєм тижневика "Телескоп".

Напередодні завершення клубного туру артиста з програмою "Подруга-ніч", видання "Телескоп" присвятило співакові обкладинку. У розгорнутому інтерв'ю журналісти розпитали одного з найтитулованіших виконавців України про те, де Барських зберігає свої численні нагороди, кількість яких з року в рік збільшується.

"Всі свої нагороди я віддаю мамі. Вдома, в херсонській квартирі, мама створила музей імені мене в моїй кімнаті (сміється). Тому все, що я отримую, прямо відправляється туди. І це добре, тому що у мене всі ці статуетки не тільки знаходяться в небезпеці, але ще і самі несуть загрозу для моїх гостей. Наприклад, нагорода MTV Europe Music Awards якось впала на голову моїй подрузі Насті. А треба сказати, що скульптура важка, тому пощастило, що вона залишилася жива", - розповів Макс Барських.

Співак також зазначив, що закінчує роботу над своїм четвертим альбомом і анонсував старт туру в його підтримку. Виступи відбудуться не тільки в Україні, але і в країнах СНД і Прибалтики. А 4 листопада артист представить шоу-програму в київському концерт-холі STEREO.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських розповів, яку небезпеку становлять його нагороди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути