вівторок, 21 серпня 2012 10:43

Гвінет Пелтрой зізналася, що більше не матиме дітей

Гвінет Пелтрой зізналася, що більше не матиме дітей
Актриса вже "вийшла з дитячої фази" Фото: dailyshow.ru

У Гвінет Пелтрой та її чоловіка, соліста групи Coldplay Кріса Мартіна, більше не буде дітей. Принаймні сама актриса ясно дала зрозуміти, що для неї "час підгузників" закінчився.

Зіркова пара ростить 8-річну дочку Еппл та 6-річного сина Мозеса, при цьому обидва батьки можуть похвалитися досить насиченою кар'єрою. Кріс - фронтмен популярної групи, а оскароносна Гвінет все так само залишається однією з найбільш затребуваних і високооплачуваних голлівудських актрис, яка не має наміру кидати роботу заради виховання дітей.

Зараз сім'я живе між Лондоном і Лос-Анджелесом, причому тільки в Лондоні у Гвінет виходить більше займатися дітьми: вона сама водить їх в школу, готує їм, купає і навіть робить масаж. У Лос-Анджелесі у Пелтроу більш "зоряний" спосіб життя, пов'язаний з роботою та спілкуванням з друзями, і на дітей часу залишається вже не так багато.

На питання про те, чи буде в них ще потомство, актриса відповіла: "Я так не думаю. Мені б цього хотілося, але я як би розумію, що я не знаю, чи зможу я знову повернутися до підгузків і всього такого іншого. Все це вже настільки в минулому, що я думаю, що пропустила потрібне вікно".

За словами 39-річної Пелтроу, вона могла б задуматися про ще одну дитину, коли її синові було три-чотири роки, але зараз вже занадто пізно. "Зараз йому шість років, він вже такий хлопець, і я відчуваю, що я вже вийшла з дитячої фази", - визнає актриса.

Втім, Гвінет не заперечує, що в житті буває всяке. "Якщо це станеться - це станеться", - додала вона. При цьому Пелтроу не заперечує, що "справжнє щастя" відчула тільки після появи на світ дітей.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гвінет Пелтроу бігала під дощем без макіяжу

"Я відчуваю, що материнство дало мені все моє щастя і справжнє життя - чоловіка, дітей і все, що з цим пов'язано, - зізналася актриса. - Усі жінки різні, але я саме так знайшла своє справжнє щастя".

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтрой зізналася, що більше не матиме дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути