неділя, 25 січня 2015 15:25

Еріка з ВІА Гри розійшлася з коханим чоловіком після трьох років стоcунків

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Учасниця гурту "ВІА Гра" Еріка розійшлася з коханим чоловіком після трьох років стосунків, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми розсталися, у нього з'явилась інша, він мене поміняв, розлюбив, все. Перші два місяці було складно адже ми зустрічались більше трьох років, але зараз все супер, дівчата мене підтримали, тепер багато роботи, справ", - сказала Еріка.

Міша Романова, ще одна учасниця гурту, вирішила не коментувати чутки про те що зустрічається з темношкірим танцівником.

Нагадаємо, концерт у Києві гурту мав пройти на 10 днів раніше запланованої дати, але його перенесли, солістки "ВІА Гри" спростували чутки ніби це через те, що квитки погано продавалась, або дівчат переманили на корпоратив. За словами співачок, концерт перенесли через хворобу Еріки.

"Я дійсно хворіла, але непросто була з застудою чи температурою, я не могла виступати на сцені на 100 відсотків на скільки я хотіла і ми вирішували, адже це наш перший концерт у Києві і я не могла зробити це настільки наскільки хотіла".

Через те, що співачки отримали "Золотий грамофон" у Росії, в Україні їх назвали зрадницями.

"У житті важлива лише музика, тому ми робимо все для цього. для нас кожна премія важлива, тому що вперше це відбувається з нами тому усі нагороди, які ми отримуємо в Україні, в Росії нас радують і тішать нашого продюсера".

Зараз ви читаєте новину «Еріка з ВІА Гри розійшлася з коханим чоловіком після трьох років стоcунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути