вівторок, 07 листопада 2017 17:30

Епатажна модель потрусила двометровими сідницями у душі
50

Модель зі Швеції Наташа Кроун (Natasha Crown), яка бере участь в еротичних фотосесіях, не приховує, що регулярно звертається до пластичних хірургів і проводить експерименти із зовнішністю. Але головний фетиш дівчини - це великі принади.

Епатажна модель поділилась з прихильниками відео, на якому трусить оголеними сідницями у душі.

"Першу операцію з збільшення попи я зробила, коли мені було 20 років. І так, вже тоді я зізналася, що я одержима цією частиною мого тіла і на досягнутих результатах зупинятися не збираюся", - розповідає Наташа. Дівчина посилено харчується, їсть багато калорійної їжі і солодощів, щоб жир якнайшвидше відклався в її сідницях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus-size оголила пишні принади в сексуальній фотосесії

"Я щоранку починаю з того, що уважно розглядаю свою прекрасну п'яту точку в дзеркалі. І знаєте що? Мені вона здається маленькою, і я хочу зробити її ще більше. Можливо, у мене тілесна дисморфия (психічне захворювання, що характеризується неправильною оцінкою своєї ваги і відсотка жиру в організмі - прим. ред.), але мене це абсолютно не хвилює ", - зізналася Кроун. Дівчина не стала зупинятися лише на операціях на сідницях, вона також збільшила губи.

Видатні форми Наташі користуються великою популярністю в Мережі. На її сторінку в Instagram підписано близько 200 тисяч осіб, які залишають під кожною її публікацією безліч компліментів. Правда, не обходиться і без критики, але на негативні висловлювання на свою адресу Кроун уваги не звертає.

Зараз ви читаєте новину «Епатажна модель потрусила двометровими сідницями у душі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути