пʼятниця, 16 лютого 2018 11:43

"Дівчина без комплексів" вийшла заміж за шеф-кухаря
26

Емі Шумер вийшла заміж
Емі Шумер вийшла заміж
Емі Шумер вийшла заміж
Емі Шумер вийшла заміж
Емі Шумер вийшла заміж

Емі Шумер, зірка фільму "Дівчина без комплексів" 36-річна комедійна актриса і сценарист вийшла заміж за свого бойфренда, 37-річного шеф-кухаря Кріса Фішера. До весілля, яке відбулося ще у вівторок, 13 лютого, пара зустрічалася всього близько трьох місяців.

Церемонія пройшла в Малібу, де наречений і наречена орендували будинок, щоб відсвяткувати весілля. Шлюбними обітницями закохані обмінювалися в присутності 80 гостей, причому всім було заборонено фотографувати молодят. У числі запрошених виявилися і голлівудські зірки - Дженніфер Лоуренс, Дженніфер Еністон, Джейк Джилленхол і інші знаменитості.

Вперше про відносини Емі і Кріса стало відомо в листопаді минулого року, коли їх помітили на побаченні в Нью-Йорку. Однак коли саме вони познайомилися насправді, невідомо. Про новий роман актриса не розповідала і в світ разом з бойфрендом не виходила: офіційно вона представила Кріса світу зовсім недавно - опублікувавши в Instagram фото з Крісом, зроблене на дні народження Еллен Дедженерес. У травні зірка розбіглася з Беном Ханішем, з яким зустрічалася близько півтора року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі і Бекхеми стануть сусідами

Кріс Фішер народився і виріс на фермі на острові Мартас-Він'ярд, що на південному сході штату Массачусетс. Він шеф-кухар, автор кулінарної книги, що стала бестселером, і власник ресторану Beach Plum в Нью-Йорку - одного з улюблених у Барака і Мішель Обами.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчина без комплексів" вийшла заміж за шеф-кухаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути