Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 10:45

Принц Гаррі та Бекхеми стануть сусідами

Принц Гаррі та Бекхеми стануть сусідами
Принц Гаррі купує нове житло

Принц Гаррі і Меган Маркл зовсім скоро можуть стати сусідами знаменитої подружжя Бекхемів. Західні ЗМІ повідомляють, що принц і його наречена хочуть поселитися після весілля в мальовничому куточку Англії - в Коутсолді.

Чутки про те, що пара хоче орендувати віллу в романському стилі поруч з Чиппинг-Нортон, в годині їзди від Лондона, розповіли місцеві жителі. Вони ж заявили, що в цьому місці живуть, крім Вікторії і Девіда Бекхем, Девід Кемерон і Джеремі Кларксон.

"Все, що я знаю - це те, що Гаррі купує територію. Я не хочу говорити більше, ніж це", - підтвердив один з місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Вільям змінив зачіску

Інший здивувався, що королівська пара вибрала саме це місце, адже вілла потребує повної реконструкції.

"Гаррі серйозно налаштований купити цю віллу. Але це стара і дуже брудна будівля. Вона більше схожа на сарай. Йому доведеться привести в порядок це місце", - сказав чоловік.

Кенсінгтонський палац поки відмовляється коментувати цю новину.

Меган і Гаррі на даний момент проживають в Норфолку, звідки паралельно з офіційними виходами готуються до весілля. Так, наречена вже визначилася з дизайном своєї підвінечної сукні. Помогати їй втілити мрію її подруга - стиліст Джессіка Малруні (яка, можливо, стане і подружкою нареченої).

Королівський хронікер Омід Скобі повідомив в інтерв'ю Good Morning America, що весільна сукня Маркл буде "простою, стильною і дуже елегантною".

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі та Бекхеми стануть сусідами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути