пʼятниця, 14 листопада 2014 13:21

Брат Сергія Лазарєва вийшов з в'язниці

Автор: cosmo.ru
 

Брат Сергія Лазарєва, Павло, повернувся в Москву з колонії строгого режиму.

Чотири роки тому з перших газетних шпальт не сходила драма, що розігралася в сім'ї Сергія Лазарєва. Старший брат співака- Павло був затриманий поліцією за зберігання наркотиків.

Павлу Лазареву присудили чотири роки колонії суворого режиму, незважаючи на статус єдиного годувальника в родині з маленькою дитиною. Термін Лазарєв-старший відбув  "від дзвінка до дзвінка". Павло вийшов на свободу лише цього літа, обіцяючи назавжди "зав'язати" з кайфом. У близькому оточенні артиста розповідають: після відсидки Павло почав нове життя. У виправній колонії суворого режиму № 3, розташованої в Оренбурзькій області, він знайшов нових друзів і можливість спокутувати старі гріхи. Брата популярного співака можна було частенько зустріти за молитвами в храмі Святителя Миколая, розташованому на території установи. Не витримавши примусового розставання з чоловіком, дружина Павла Ольга прийняла рішення піти від нього.

"Я дивлюся на свою доньку, яка ходить в перший клас, і розумію, що їй потрібен батько, - зі сльозами на очах говорив чотири роки тому Павло Лазарєв. -Більше Так, як я живу, я жити не можу. Я все зрозумів, все усвідомив і прошу суд дати мені шанс. Мені залишилося лікуватися зовсім небагато "

Суддя Кунцевського суду прийнявши до уваги минулі ходки обвинуваченого,  відмовився пом'якшити пріговор.В різні роки чоловіка вже судили за крадіжку, напад на дівчину в стані алкогольного сп'яніння, шахрайство і все теж зберігання наркотиків. 

Сергій Лазарєв не раз зізнавався: з Павлом вони - різні люди.

"Брат старший за мене на п'ять років. Іноді можна помітити, що у нас проскакують однакові жести, інтонації в голосі, але ні зовні, ні за характером ми не схожі. Я більше в маму, а Паша - в батька", - розповідав Сергій Лазарєв в своїх інтерв'ю.

Звістку, що прийшла з повісткою з суду, де протокольною мовою родичів повідомили про рішення закону, сам співак навідріз відмовився коментувати.

Сергій опублікував гнівне повідомлення в своєму мікроблозі.

"Якщо ще хоч один му * ак скаже, що мого брата посадили ЗА ТОРГІВЛЮ наркотиками, -написав співак, - отримає пиз *** їй і повістку до суду за наклеп!"

Після повернення брата з в'язниці в сім'ю Лазаревих, брати забули минулі образи, про що свідчать фотографії, які Павло публікує на сторінках в соціальних мережах.

"Помиляються в цьому житті багато, але не кожен готовий виправляти помилки. Мій брат спокутував свою провину молодості сповна таким страшним покаранням", - прокоментував ресурсу SUPER повернення рідного брата в сім'ю Сергій Лазарєв. - Упевнений, що попереду його чекає щасливе і здорове життя. А вся наша велика родина його підтримає ".

Зараз ви читаєте новину «Брат Сергія Лазарєва вийшов з в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути