Ексклюзиви
неділя, 16 червня 2024 22:37

Анна Кошмал показала фото з чоловіком та сином

Українська акторка Анна Кошмал з нагоди Дня батька опублікувала родинне фото. На ньому вона позує в обіймах чоловіка, а перед ними постає їхній усміхнений син Михайлик.

Артистці не вдалося вмовити коханого показатися в повний ріст, тому на фото видніється лише його плече. Кошмал опублікувала знімок у своєму Інстаграм.

Автор: instagram.com/smorkovkina
  Українська акторка Анна Кошмал показала фото з чоловіком та сином
Українська акторка Анна Кошмал показала фото з чоловіком та сином

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошмал показала рідкісне фото чоловіка на День закоханих

Анна розкрила, яким татом є її чоловік для Михасика й подякувала йому за постійну турботу.

"Ти зруйнував усі стереотипи про те, що тато – це тобі не мама. Дякую за всі безсонні ночі, підтримку, казки на ніч для нього, ігри, смачні обіди й вечері, змайстровані халабуди, терпіння, любов та відчуття безпеки. Дякую, що ти завжди мама-тато, коли я працюю або втілюю свої дивакуваті ідеї", - написала акторка.

Анна Кошмал - популярна українська акторка, яка здобула популярність ролями у серіалах "Слуга народу", "Свати", "Село на мільйон", "Папік", "Будиночок на щастя" та інших.

На знімальний майданчик Кошмал потрапила випадково. Її помітив режисер серіалу "Свати" і запросив на роль старшої онуки Жені.

У 2022 році акторка засудила повномасштабне вторгнення Росії в Україну й перестала спілкуватися з колишніми колегами по знімальному майданчику.

Зараз ви читаєте новину «Анна Кошмал показала фото з чоловіком та сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути