четвер, 11 листопада 2021 01:45

"Я лише жінка, яка дещо зрозуміла про життя" - Полякова випустила книгу

Виконавиця Оля Полякова випустила біографічне зібрання думок під назвою "неВредные советы взрослой девочки".

Автор: надане піар-агентом артистки
  Співачка Оля Полякова випустила книгу "неВредные советы взрослой девочки"
Співачка Оля Полякова випустила книгу "неВредные советы взрослой девочки"

Книга складається з чотирьох розділів, які висвітлюють важливі етапи життя співачки і розповідають, як вона стала популярною. У розділі "Ход королевы" Полякова ділиться, як знайти покликання і отримати внутрішню свободу. У "Яжемать" радить, як бути матір'ю без шкоди для свого життя. Як зробити так, щоб всесвіт чув тебе і відгукувався, розповідає у "Мыслеформах". А в розділі "Офигенно красивая" є секрети краси та здоров'я від співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квітчастому костюмі: схудла Руслана Писанка розсекретила деталі сімейного життя

"Я не психоаналітик, не гуру і не коуч – їх і так забагато останнім часом. Я всього лише жінка, яка дещо зрозуміла про це життя та її закони. Або не зрозуміла. Я можу помилятися, можу повторюватися, можу сама собі суперечити, мене може заносити на поворотах, але я чесна і поблажлива сама до себе", - прокоментувала Полякова.

Співачка Оля Полякова відпочиває із сім'єю на Мальдівських островах. З курорту публікує яскраві фото, на яких демонструє струнку фігуру в бікіні.

Зірка разом із чоловіком Вадимом і доньками Марією та Алісою проводить відпустку на двоповерховій віллі. Мальдіви зустріли артистку чорною ікрою та келихом ігристого. Також виконавиця опублікувала знімки з пляжної фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «"Я лише жінка, яка дещо зрозуміла про життя" - Полякова випустила книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути