середа, 10 листопада 2021 16:10

Акторка "Кріпосної" в Єгипті, Полякова на Мальдівах: де зірки проводять відпустку восени
5

Співачка Оля Полякова відпочиває із сім'єю на Мальдівських островах. З курорту публікує яскраві фото, на яких демонструє струнку фігуру в бікіні.

Зірка разом із чоловіком Вадимом і доньками Марією та Алісою проводить відпустку на двоповерховій віллі. Мальдіви зустріли артистку чорною ікрою та келихом ігристого. Також виконавиця опублікувала знімки з пляжної фотосесії.

Куди і хто ще з українських зірок літав відпочивати восени, розповідає Gazeta.ua.

Акторка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисено з чоловіком Андрієм Федінчиком та сином Андрієм гріються в сонячному Єгипті. Пара акторів проводить відпустку в Хургаді, звідки діляться пляжними фото.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських тікали від холодної осені на відпочинок до столиці Об'єднаних Арабських Еміратів - Дубаї. Там ходили на шопінг, насолоджувалися місцевими стравами й проводили час на пляжі. А також багато фотографувалися.

Співачка Оля Полякова відпочиває із сім'єю на Мальдівських островах
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Співаки Володимир Дантес і Надя Дорофєєва тиждень відпочивали в Португалії
Хореограф Влад Яма полетів з дружиною Лілією та сином Леоном на Мальдівські острови
Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських тікали від холодної осені на відпочинок до столиці Об'єднаних Арабських Еміратів - Дубаї
Зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисено з чоловіком Андрієм Федінчиком та сином Андрієм гріються в сонячному Єгипті

Хореограф Влад Яма полетів з сім'єю на Мальдівські острови. Танцюрист зізнавався, що давно мріяв саме про мальдівський відпочинок. Він разом з дружиною Лілією та сином Леоном 5 днів провів на Мальдівах. На відпочинку вони влаштували екстремальну розвагу: вперше в житті політали на гідролітаку. Яма поділився, що залишився в захваті.

Співаки Володимир Дантес і Надя Дорофєєва тиждень відпочивали в Португалії. Зіркова пара побувала на мисі Рока та в Лісабоні. Дорофєєва запевняла підписників, що там неймовірна енергетика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Белуччі й Кайлі Дженнер: хто зі світових зірок носить вбрання українських брендів

"У таких місцях усі зайві емоції забуваються і перетворюються на позитивні вайби", - поділилася враженнями вона.

Найпопулярніша блогерка України 26-річна Софія Стужук відпочиває з трьома дітьми і подругою в Домінікані. Багатодітна мати, за життям якої слідкують понад 5,6 млн підписників в Instagram, показала фото в купальнику. У дописі під кадрами зазначила, що діти просили полетіти на море. А блогерка вирішила обрати новий для себе курорт.

Зараз ви читаєте новину «Акторка "Кріпосної" в Єгипті, Полякова на Мальдівах: де зірки проводять відпустку восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути