четвер, 07 квітня 2016 10:11

49-річна Джанет Джексон вагітна - ЗМІ

49-річна Джанет Джексон вагітна - ЗМІ

У своєму відеозверненні до шанувальників у Twitter Джанет Джексон оголосила про своє рішення перервати світове турне у зв'язку з порадами лікарів, які рекомендують їй взяти паузу і відпочити.

"Хлопці, 31 серпня почалося моє світове турне Unbreakable. Перш за все, я хочу подякувати всім своїм прихильникам. Ви зробили незабутнім кожне шоу! Мій тур в самому розпалі, так що я вирішила, що ви повинні стати першими, хто повинен дізнатися про мої плани перервати його.

Ми з чоловіком вирішили зосередитися на плануванні нашої сім'ї. Тому мені доведеться відкласти тур. Прошу, будь ласка, постарайтеся мене зрозуміти. Для мене це дуже важливо. Згідно з приписами лікарів, я повинна взяти паузу і відпочити, але я не забуваю про вас, я продовжу тур, як тільки я зможу".

У грудні співачка також відкладала виступ, так як їй потрібна була термінова операція. Тоді співачка повідомила:

"Моє серце розбите, але я змушена повідомити, що відкладаю тур Unbreakable до весни. Я вас дуже люблю і вдячна вам за розуміння".

Нову заяву співачки тут же інтерпретували як непряму вказівку на те, що вона знаходиться в положенні. Звичайно, прямо про це Джанет не повідомила. Якщо чутки про її вагітність вірні, то незабаром 49-річна Джанет вперше стане мамою.

Нагадаємо, що сестра Майкла Джексона заміжня втретє. Її чоловік - мільярдер з Катару Уїсс Аль Мана, який молодший за дружину на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «49-річна Джанет Джексон вагітна - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути