пʼятниця, 26 квітня 2024 09:47

10 найспекотніших фото зірки "Форсажу" Джордани Брюстер
10

Джордана Брюстер
Фото: instagram.com/jordanabrewster
Джордана Брюстер
Джордана Брюстер
Джордана Брюстер
Джордана Брюстер

Американська акторка Джордана Брюстер відзначає 44-річчя. Найвідоміші ролі жінки - Мія Торетто у франшизі "Форсаж" і Люсі Алмаз у фільмі "Шпигунка".

Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з життя зірки та її гарячі фото.

Народилася майбутня акторка в родині колишньої бразилійської моделі та американського інвестиційного банкіра. Перші шість років Джордана жила в Лондоні, потім переїхала в рідне місто матері Ріо-де-Жанейро, де навчилася вільно говорити португальською. Там вона вперше привернула увагу бразильських глядачів, виконавши роль танцюристки в популярному дитячому шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньки Брюса Вілліса та Демі Мур показали, як відпочивають у теплих краях

У 10 років переїхала в Нью-Йорк. Брюстер закінчила Professional Children's School в Нью-Йорку. Потім вступила до Єльського університету, який закінчила в 2003 році. Її дід по батькові, Кінгман Брюстер у 1963-1967 роках був президентом Єлю.

На зйомках "Техаської різанини бензопилою: Початок" познайомилась із продюсером картини Ендрю Формом. Вони почали зустрічатися, а 2006-го оголосили про заручини. У Джордани та Ендрю є двоє синів, народжених через сурогатне материнство. Брюстер подала на розлучення з чоловіком в середині 2020 року. Через два роки одружилася з генеральним директором інвестиційної компанії ValueAct Capital Мейсоном Морфітом.

Американська акторка, продюсерка та активістка Рене Зеллвеґер нагороджена двома преміями "Оскар" і удостоєна зірки на Голлівудській алеї слави. Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя знаменитості та її фото в молоді роки.

Зараз ви читаєте новину «10 найспекотніших фото зірки "Форсажу" Джордани Брюстер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути