четвер, 25 квітня 2024 09:52

Як змінилась зірка фільму "Щоденник Бріджит Джонс" Рене Зеллвеґер за 25 років
11

Рене Зеллвеґер у фільмі "Щоденник Бріджит Джонс"
Фото: Кадр з фільму
Рене Зеллвеґер набрала 10 кг для зйомок популярного фільму
Рене Зеллвеґер набрала 10 кг для зйомок популярного фільму
Рене Зеллвеґер набрала 10 кг для зйомок популярного фільму
Зірка отримала дві статуетки "Оскар"

Американська акторка, продюсерка та активістка Рене Зеллвеґер відзначає 55-річчя. Жінка нагороджена двома преміями "Оскар" і удостоєна зірки на Голлівудській алеї слави.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя знаменитості та її фото в молоді роки.

Рене народилася в сім'ї інженера-електрика і медсестри-доглядальниці. Під час навчання в коледжі майбутня зірка займалася гімнастикою і брала участь у драматичному гуртку. Пізніше вирішила обрати акторську кар'єру. Закінчила курси й вирушила до Голлівуду, але їй не вдалося стати успішною і довелося повертатися у рідне місто.

Щоб здійснити свою мрію, Зеллвеґер ходила на всі кінопроби. Вона змогла отримати другорядні ролі у фільмах "Реальність кусається" з Вайноною Райдер і Empire Records, а також головну роль в стрічці "Повернення техаської різанини бензопилою". Саме ця картина стала вирішальною у її кар'єрі. Під час зйомок жінка зустрілася з майбутньою суперзіркою Меттью Мак-Конегі, який переконав її переїхати в Лос-Анджелес і добитися там успішної кінокар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум опублікувала рідкісне фото з молодшим на 16 років чоловіком

У 2001 році Рене знялась у фільмі "Щоденник Бріджит Джонс", який став новим етапом у її кар'єрі. За роль самотньої англійки Зеллвеґер отримала першу номінацію як найкраща акторка на премію"Оскар" і британську премію БАФТА. Тоді у пресі говорили, що зірка "поховає" екранізацію своєю худорлявістю, але вона набрала 10 кг для ролі, а потім їх скинула.

Після успіху "Бріджит Джонс" акторка отримала пропозицію зіграти в екранізації популярного бродвейського мюзиклу "Чикаго". Картина вийшла наприкінці 2002 року й стала касовим хітом і лауреатом шести премій "Оскар". Тоді Рене отримала свою другу статуетку.

Особисте життя

Задовго до початку акторської кар'єри жінка зустрічалася з металістом Сімсом Еліотом. Музикант страждав від депресії й часто вживав алкоголь і наркотики. Коли Рене порвала з ним, Сімсон покінчив життя самогубством.

Зеллвеґер була заручена з актором Джимом Керрі, а також зустрічалася з музикантом Джеком Вайтом і актором Бредлі Купером.

У 2005 році акторка одружилася з музикантом Кенні Чесні, але через чотири місяці вони розлучилися.

З 2012 року Рене зустрічається з музикантом Дойлем Брамголлі II.

Американська акторка 51-річна Гвінет Пелтроу знялась для журналу Cultured. Перед камерами зірка постала в зухвалих образах. Одягла червоний купальник, поверх якого приміряла шкіряну куртку в тон. Крім цього Гвінет позувала в золотій сукні з глибоким декольте, рожевому максі та прозорій спідниці з мереживними вставками.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась зірка фільму "Щоденник Бріджит Джонс" Рене Зеллвеґер за 25 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути