пʼятниця, 26 квітня 2013 07:15

"Лянча Дельта" обладнана м'якою підвіскою

Торік в Україні почали продавати італійський п'ятидверний хетчбек "Лянча Іпсилон", складений на базі "Фіат-500". Коштує від 139 тис. грн.

— "Лянча" — це преміум-бренд концерну "Фіат". Тому  "Іпсилон" має м'якшу підвіску, дорожче оздоблення та новіший 0,9-літровий двигун, — говорить Олександр Хіральдо Рамірес. — Також у нас є "Лянча Дельта", вона більша й має спортивний характер.

Для водіїв, які хочуть отримувати задоволення від керування, у салоні "Італавто Центр" пропонують машини марки "Альфа Ромео" — "159", "Джульєтта", "Міто". Найдешевша із них "Міто" — 199 тис. грн.

— Це авто передусім для водія. Вони мають чудову керованість, потужні двигуни та сучасні технології. Небагато "Альфа Ромео" їздять Україною, бо ця марка не така розкручена, як, наприклад, корейські та японські бренди. Те, що цю машину нечасто зустрінеш на дорогах, та сучасні характеристики лише додають шарму власникам таких автівок.

Зараз ви читаєте новину «"Лянча Дельта" обладнана м'якою підвіскою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути