четвер, 20 квітня 2017 15:31

Три наймодніші парфумерні ноти 2017 року

Три наймодніші парфумерні ноти 2017 року
Три наймодніші парфумерні ноти 2017 року. Фото: Fless.ru

Сьогодні у фаворитах серед модників тенденція унісекс. Світові парфумери створюють аромати, що підходять одночасно хлопцям та дівчатам. Серед топових смаків досить мало квіткових. Модними стали композиції з відтінками чоловічого характеру.

Пропонуємо до вашої уваги три найпопулярніші парфумерні ноти 2017 року.

Кашемір. Займає позицію номер один. Часто можна зустріти "ноти кашемірового дерева". У природі такої дерев'янистої рослини не існує. Насправді це синтетична речовина. Аромат нагадує запах кедрової деревини з вкрапленням пряних, мускусних та яблучних тонів. Цей багаторівневий глибокий аромат є в композиціях Cashmere Vanilla Jasmine Victoria`s Secret, Cashmere Susanne Lang, Dennis Basso by Dennis Basso.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парфумери відкрили секретну точку для нанесення парфуму

Жасмин. Вдалий вибір для тих, хто не уявляє теплий сезон без квітково-зелених відтінків. Аромат виконує роль релаксанту та антидепресанту. Натуральна ефірна олія жасмину - одне з найдорожчих в світі. Аби отримати кілограм олії, потрібно вручну переробити вісім мільйонів квітів. Ноти жасмину є парфумах Beauty Calvin Klein, Jasmine Amouage, Waikiki Pikake Pacifica, White Jasmine Woods of Windsor.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пять універсальних олій, що замінюють косметичні засоби

Ваніль. Незважаючи на захоплення парфумерів чоловічими композиціями, м'яка та тепла ваніль потрапила до трійки найпопулярніших запахів 2017 року. Оскільки натуральна ваніль дуже дорога, в ароматах використовується переважно синтетична. Варто зазначити, що ваніль виконує роль потужного афродизіаку. Ванільні ноти є в Hypnose Lancome, Hawaiian Vanilla Demeter Fragrance, Vaniglia Sopraffina e Rhum My Inner Island Parfums, Gratitude Zorica Of Malibu.

Будинок моди Dior представив оновлену версію аромату Poison. За словами авторів, парфуми орієнтовані на сучасну молоду дівчину. Аромат Dior Poison Girl описується як східно-квіткова композиція. Основні ноти включили в себе заморожений апельсин, грасську троянду та неролі.

Зараз ви читаєте новину «Три наймодніші парфумерні ноти 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути