вівторок, 19 січня 2016 16:39

Новий beauty-гаджет допоможе без зусиль зробити стрілки або підвести губи
3

Кожній жінці відомо, що для створення ідеального макіяжу, треба провести біля дзеркала чимало часу. Щоб заощадити час сучасним жінкам і допомогти виглядати на всі 100%, компанія BeautyBlender готує до випуску новинку, яка обіцяє змінити абсолютно все в процесі створення стрілок, а також контуру губ.

Новий помічник у макіяжі від BeautyBlender виглядає, як трикутник, і кожна його сторона покликана допомагати у тій чи іншій задачі. За допомогою нового б'юті-гаджету можна буде робити стрілки, підводку, проводити контур губ, або ж створювати ідеальний макіяж в стилі "котяче око". Схема використання досить проста: потрібно просто прикласти трикутник потрібною стороною до ока, та провести лінію за допомогою вибраного засобу. Це може бути фломастер, олівець, тіні або гелева підводка. До речі, крім допомоги у створенні лінії, цей гаджет може стати відмінним помічником у нанесенні туші, надійно захищаючи повіку від можливого забруднення.

BeautyBlender вже в березні з'явиться на ринку. Орієнтовна вартість — 16 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Новий beauty-гаджет допоможе без зусиль зробити стрілки або підвести губи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути